В предаването Лице в лице“ по бТВ Събина Петканска, каза

...
В предаването Лице в лице“ по бТВ Събина Петканска, каза
Коментари Харесай

Събина Петканска: Ген. Кольо Милев ще е кандидатът на БСП за кмет Сливен

В предаването „ Лице в лице “ по бТВ Събина Петканска, сподели че имат формален претендент, утвърден от Националния съвет и това е ген. Кольо Милев за кмет на Сливен. „ Въпросният претендент кмет – господин Афузов, още преди да стартира предизборната акция беше окичил целия град с билбордове, които бяха с логото, името и цвета на Българска социалистическа партия. Това е нелегално. Поради тази причина ЦИК излязоха с решение билбордовете на Афузов да бъдат свалени. Ние вътрешнопартиен проблем нямаме “.

Кмет в Сливен не сме имали от 8 година, изясни Петканска. „ В Българска социалистическа партия има проблеми дотолкоз, доколкото те са почнали още от когато Корнелия Нинова стана ръководител на партията. Тогава тя реши да почисти партията от стопански кръгове и това оказа въздействие на политическия рейтинг на партията. Но в дълготраен проект това ще е добре за Българска социалистическа партия. Политическият рейтинг спада от това, че доста от нашите членове през годините понижават. Но в самата партия в Сливен се вижда, че в Българска социалистическа партия има проблем и той е от доста дълго време. Рейтингът спада от Българска социалистическа партия, тъй като има и други партии, които се появиха на политическия хоризонт и те взимат електорат от старите партии. В града ни не сме се отърсили още от старите фрагменти в Българска социалистическа партия “.

Пречиствателната станция в Сливен е един от проблемите, добави Петканска. „ Ако аз стана общински консултант съм си сложила 20 цели. Друг проблем са локалните налози и такси. Те са извънредно огромни, заради това че Сливен беше с невисок финансов рейтинг, след мандата на Лечков. Поради тази причина бягат вложителите, а хората се записват в прилежащи градове, с цел да заплащат по-ниски налози. Инфраструктурата също е огромен проблем. Проблем е вилната зона, където има доста проблеми с осветяване, канализация, тесни улици “.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР