В предаването Лице в лице по БТВ Пламен Димитров, каза

...
В предаването Лице в лице по БТВ Пламен Димитров, каза
Коментари Харесай

Пламен Димитров: Политиците обещават на миньорите чудеса от храброст, когато са в опозиция

В предаването „ Лице в лице " по БТВ Пламен Димитров, сподели че протестиращите енергетици и миньори споделиха, че оптимално бързи желаят да вземе решение за оптимално бързо опазване на живота на въглищните централите - най-малко до 2038 година

Политиците дават обещание на миньорите чудеса от смелост, когато са в съпротива, само че когато са в ръководството, отстъпват от обещанията си, уточни той.

Хората желаят от политиците съответни дейности. Ако 2038 година е хоризонтът, би трябвало да се види по какъв начин ще работят мините и ТЕЦ-овете до тогава. Това би трябвало да се случи незабавно, акцентира Димитров.

В рамката би трябвало да е ясно кой какъв брой ще взема година по година и какви ще са договорите със притежателите на мините и ТЕЦ-овете. Енергетиците и миньорите, защото са лъгани доста пъти, споделиха, че желаят да вземат участие директно в договарянията с държавното управление. Ако направеният проект не ни удовлетворява, митингите не престават, съобщи синдикалистът.

От една страна би трябвало да бъде обезпечена работата на мините, а от друга - работата на държавната Топлоелектрическа централа " Марица изток 2 ". Без нея енергетиката в България няма по какъв начин да съществува. Търсим гаранция и от Народното събрание, сподели още президентът на КНСБ.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР