В предаването Лице в лице“ по Бтв Петър Москов каза,

...
В предаването Лице в лице“ по Бтв Петър Москов каза,
Коментари Харесай

Москов: Не мога да се отърва от усещането, че родните ни избраници ни се подиграват

В предаването „ Лице в лице “ по Бтв Петър Москов сподели, че на доста хора, в това число и на него, доста им е накипяло. „ Вече два месеца депутатите ни се подиграват, а ние доста съществено одобряваме техните насмешки. Не можеш да предлагаш Габровски и да приказваш за Меси, Моци и Гонзо. Така вкарваш един заслужен професор в карикатурна рамка. От Демократична България пък споделиха, че номинацията на проф. Габровски е мигане към Българска социалистическа партия. Трябва да си доста изтрещял, с цел да приказваш такива неща изключително, когато си оказал помощ Румен Радев да бъде определен за втори мандат и си се прегърнал с него.

" Номинацията на проф. Габровски е късмет за решение на проблемите на хората и хората, само че може и да се трансформира в смокиново листо за ГЕРБ. Надявам се да е първото. Той е един заслужен и честен човек, както и доста добър експерт. Поведението на хората в Народното събрание последните два месеца е непоносимо. Тези хора не желаят да ръководят и им е по-лесно да изясняват за какво и кой им пречи да ръководят. Тези хора взимат по 15 000 лв. на месец и ни се подиграват. Всичко това отвращава хората ", безапелационен бе той.

" Ходът на ГЕРБ с номинацията на проф. Габровски е някакъв късмет да има държавно управление. Аз съм надалеч от мисълта, че те са някакви ангели и всичко е единствено на ползу роду, само че е реалност, че по този начин в действителност може да се решат действителните проблеми на хората. Всички политици би трябвало да носят отговорност дали следващият публичен престиж ще бъде срутен поради мръсните им политически игри ", разясни Петър Москов.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР