В предаването Лице в лице по бТВ Костадин Костадинов, каза

...
В предаването Лице в лице по бТВ Костадин Костадинов, каза
Коментари Харесай

Костадин Костадинов: Договорката за частичното влизане на България в Шенген отваря широко вратата да се превърнем в един огромен бежански лагер

В предаването „ Лице в лице " по бТВ Костадин Костадинов, сподели че министър председателят Денков още веднъж е излъгал. Това той сподели във връзка думите на министър-председателя от през днешния ден, че българското държавно управление не е приемало никакво друго обвързване по отношение на мигрантите, с изключение на да реагира задоволително бързо, както се изисква от Дъблинското съглашение във връзка с скоростта, с която се обработват молбите.

Ние доказахме с числа и европейски отчети, че министър председателят лъже. Договорката за частичното влизане на България в Шенген отваря необятно вратата нашата страна да с трансформира в един голям бежански лагер, съобщи Костадинов.

Ние от " Възраждане " споделяме, че това не е редно, не е обикновено и не трябва да се прави такава сделка в името на това да отпадне сухопътният надзор по границите с Гърция и Румъния. Това може да бъде направено и без влизане в Шенген. Не бива да се вършат такива незаконни сделки, уточни Костадин Костадинов, като добави, че би трябвало да се готвим за заплахата от мигрантска война.

Той означи, че се притеснява, че скоро одобряваните в България мигранти ще доближат 100 000 души на година.

Ние понижаваме с 100 000 души на година, а след 10 година тук ще има 1 млн. незаконни мигранти. България няма да е българска страна. Сделката за влизане на България в Шенген по въздушно-капков път в действителност е незаконна, акцентира водачът на " Възраждане ".

Армията би трябвало да се изпрати на границата, както е от турската страна, добави той.

Според него със почналия ремонт на Паметника на свободата на Шипка ръководещите желаят да създадат по този начин, че на монумента да няма празнувания. На тях им боде очите 3 март, боде им очите Паметникът на свободата, съобщи Костадин Костадинов.

Не бива да се поругава националната памет. Тези хора, които сега ръководят страната, нямат право даже да допират този монумент, тъй като този монумент е знак на свободата, а те са знак на несвободата, на робството, сподели още Костадинов.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР