В предаването Лице в лице по бТВ Костадин Костадинов, каза

...
В предаването Лице в лице по бТВ Костадин Костадинов, каза
Коментари Харесай

Костадинов: Свидетели сме на рекет от страна на държавата и в случая хората, които представляват коалиция – ПП-ДБ, ДПС и ГЕРБ

В предаването „ Лице в лице " по бТВ Костадин Костадинов, сподели че сме очевидци на рекет от страна на страната и в тази ситуация хората, които съставляват коалиция - ПП-ДБ, Движение за права и свободи и ГЕРБ. „ Ако те имат доказателства, че „ Лукойл " не са плащали налози, в този случай има Национална агенция за приходите, министерство на финансите и институции, които да създадат съответните инспекции ".

Това, че не е правено обратно, задава въпроси към партиите, които са управлявали допреди няколко месеца като ПП-ДБ и ГЕРБ. Ако те не са го създали, значи, че или са глупави, не могат да ръководят и позволяват да бъдат лъгани, или вземат участие в схеми, в които източват пари, дружно с компанията ", добави Костадинов.

В същото време синдикатите в рафинерията вземат решение дали ще стартират митинги

„ Трябва да се каже истината, че се приготвя разграбването на тази рафинерия, с цел да я вземе турско-американски консорциум. Имам такава информация, само че няма по какъв начин да я ревизира на 100%, тъй като всичко е предпоследно в тази страна. Натискът е да се изкара тази компания от българския пазар и да пристигна някой различен. Кой ще пристигна - естествено с благословията на американското посолство. Ако пристигна турско-американски консорциум, който да управлява най-голямата рафинерия на Балканите, това значи, че България става подвластна освен от Съединени американски щати, само че и от Турция ", уточни Костадин Костадинов.

Той разяснява вота на съмнение към държавното управление и идните локални избори.

„ Даваме подписите си, само че незабавно откакто свърши предизборната акция, тъй като не е редно. Г-жа Нинова е споделила, че сме отказвали да подкрепим вота, което не е правилно. Подписите на 25 наши народни представители са при нея, би трябвало да бъдат импортирани във вторник - 31 октомври. Под това изискване сме ги дали ", сподели Костадинов.

„ Обикаляйки страната, виждам по какъв начин на всички места се купуват и продават гласове. Хората ми го споделят и споделят: „ по какъв начин да пуснем сигнали, когато полицията ги пази ". Колкото повече хора гласоподават, толкоз по-малка е тежестта на купения избор ", добави той.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР