В предаването „Лице в лице“ по бТВ Корнелия Нинова, каза

...
В предаването „Лице в лице“ по бТВ Корнелия Нинова, каза
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: Никога не сме започвали атака срещу президента Радев

В предаването „ Лице в лице “ по бТВ Корнелия Нинова, сподели че високата интензивност постоянно дава по-голяма тежест на тези, които са определени, тъй че нека да има висока интензивност на изборите.

Ние бяхме общественият дирек в това държавно управление, безапелационна е Нинова.

Хората ще ни оценят по работата, по това, че 6 година сме поредни в битката с модела на ръководство на ГЕРБ и за късото време, което имахме за доста рецесии, мисля че се доказахме като постоянна партия, поредна и загрижена за хората, съобщи Нинова. „ Последните изследвания демонстрират при нас леко повишаване, нямам доверие да имаме намаляване на резултатите “.

Винаги ни е движил интереса на българския народ, за първи път през април като партия и аз като министър обявихме, че е належащо да има доставки от „ Газпром “, тъй като не ни стига 1 милиард, цялата промишленост претендира за това, добави Нинова. „ Вече и другите партии узряват за тази концепция, тя се идеологизираше ненужно, а ние гледаме на това като интереса на България “.

Ние имаме 4 решения, работещи и незабавни – първо, да се наложи мораториум на цената на газа по сходство на мораториума на тока; второ – както компенсирахме бизнеса за тока, по този начин да компресираме и предприятията, които употребяват газ; трето – обществената стратегия – разширение на помощите на енергийно бедните; четвърто – диалог с „ Газпром “, изясни Нинова. „ Ние сме подготвени да беседваме с тези партии, които желаят да продължат битката с модела ГЕРБ, с цел да не отидат напъните ни за 6 месеца на вятъра “.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР