В предаването „Лице в лице“ по бТВ Кирил Добрев, каза

...
В предаването „Лице в лице“ по бТВ Кирил Добрев, каза
Коментари Харесай

Кирил Добрев: Винаги съм бил бесепар и ще си остана такъв

В предаването „ Лице в лице “ по бТВ Кирил Добрев, сподели че e очаквал, че до Конгреса от управлението на партията ще търсят метод да го отстранят, не е очаквал да стане тъкмо сред Коледа и Нова година. „ Така се получава, когато умира една демократична партия и се заражда една лидерска партия, в каквато се трансформира Българска социалистическа партия. Трудно одобрявам моята партия Българска социалистическа партия като „ златен пръст “, а през днешния ден като четвърторазрядна политическа мощ тъкмо това ни чака. Казвам го с доста болежка “.

Има два претекста – едните очевидни, другите скрити, изясни Добрев. „ Явните претекстове, че аз надали не компрометирам управлението на партията, че приказвам против него. Не знам в всеобща партия, когато се приказва против един водач или участник, да се приема, че се приказва против партията. Аз съм изключен, тъй като съм изразил своето мнение към работните групи, че надали не са музейни експонати. И по тази причина, че не съм подкрепил решение на Националния съвет. Освободен съм и по тази причина, че съм провел митинги пред „ Позитано, 20 “, а там бяха над 400 индивида. А неофициалният претекст е, че това управление не ме желае на конгреса. Гонят ме за две съществени неща – едното е свободата на словото, другото е свободата на показвам своето мнение. Идеята е да не участвам на този конгрес. Хората от управлението звънят по страната и изясняват, че няма потребност да се вършат нови избори, другарката Нинова стои доста устойчиво, ето към този момент сме във властта. И съм 99,99% сигурен, че този Конгрес ще гласоподава Нинова да остане до края на този мандат, по-късно следва идващ “.

По мотив близостта до ГЕРБ – в случай че аз бях непосредствен до ГЕРБ, щяхме ли да вземем 5-6 регионални града, щяха ли да позволен най-големият и политически конкурент Радев да стане президент, попита Добрев. „ Щеше ли Нинова да ме държи 4 година до себе си, тъй като правехме близо милион гласа. Това са легенди и митове, измислени от хората към нея, с цел да бъда опетнен. Никога аз, моето семейство или някой от моето обграждане не се занимава и не печели публични поръчки “.

Горанов съм го виждал в Народното събрание и съм ходил един път, тъй като Нинова ме прати при него, това е, безапелационен е Добрев.

Българска социалистическа партия няма проблем с Радев, имам поради редовите членове и симпатизанти, проблем има с управлението, съобщи Добрев. „ Днес беше назначен за началник на политическия кабинет на госпожа Нинова някогашният водач на СДС-младежи, индивидът, който беше изпъден от президентството – Калоян Методиев. И си задавам единствено един въпрос – 80 хиляди членове на Българска социалистическа партия, и по какъв начин нямаше един заслужен да оглави политическия кабинет на Нинова, а да бъде назначен един провален водач на Съюз на демократичните сили? Това не мога да си го обясня. Някой трие политическата история на Българска социалистическа партия “.

Аз постоянно съм твърдял, че всичко минава през сърцето, всички знаят, че съм дал на Българска социалистическа партия и в никакъв случай не съм взимал, и през днешния ден някой реши, че няма да бъда позволен до този храм, само че ще го изчакам – може да не съм на първия ред, само че ще съм измежду феновете и ще изпратя и този ръководител, моето семейство си заплаща борчовете, само че си събира и вересиите, в умозаключение сподели Добрев. „ Ако аз не мога, ще го направи моят наследник, тъй като той продължава да гласоподава за Българска социалистическа партия. Това не е партията на Нинова, това е партията на моето семейство “.

Някой не може да преживее, че има по-популярен и по-обичан от социалистите човек и този човек се споделя Румен Радев, добави още Добрев. „ Винаги съм бил бесепар и ще остана подобен “.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР