В предаването Лице в лице по Бтв Ивайло Вълчев, каза

...
В предаването Лице в лице по Бтв Ивайло Вълчев, каза
Коментари Харесай

Ивайло Вълчев: Отношението на Пеевски и Борисов към дерогацията прилича на някакъв вид институционален рекет

В предаването „ Лице в лице " по Бтв Ивайло Вълчев, сподели че са получили правото от Европейски Съюз да работят по този метод. „ Не виждаме нито политическа, нито икономическа причина да се откажем по-рано от нея. Необходимо е и чисто софтуерно време. Отношението на Пеевски и Борисов към дерогацията наподобява на някакъв тип институционален рекет. Някой през времето е разрешавал да не се заплащат налози - дали е било за, че в миналото ще може да си изиска всичко едновременно и да изнудва, или го е правил, тъй като е имал изгода от това - са въпроси, на които не политическите партии, а някоя прокуратура би трябвало да отговори ".

Той предлага детски градини да се строят в периферията на парковете

„ Заради това, което се случва в комбината през последните месеци, и най-неизкушеният от политиката ще прозре силуетите на някакви ползи, които сигурно не са национални ", уточни той.

Той акцентира, че концепцията е хората да знаят, че имат опция

За вота на съмнение той цитира думите на Тошко Йорданов, че това държавно управление е нездравословно и би трябвало да си върви. За нас беше прекомерно неразбираем като политическа цел методът, по който то беше основано и методът, по който работи. В изпълнителната власт има непрекъснато ремонт на ремонта на ремонта ", разяснява Вълчев за поправката на законите.

Според него служебните държавни управления би трябвало да ги има, само че да има и ограничавания в метода си на работа - да не може да сменя шефове на служби и ръководители на организации. То би трябвало да приготвя идващите избори.

" ИТН " знае по какъв начин да ръководи градовете. Нямах право да откажа. Приех, тъй като знаех какво можем да предложим на София - разнообразни правила, по които работи градът. Такива са методите, по които общината разпорежда дейностите, касаещи директно живота на хората ", съобщи той по отношение на кандидатурата си за кмет на столицата.

Вълчев цитира лидера на софийската листа на Има Такъв Народ Пламен Данаилов, че на герба на София написа " пораства, само че не старее " и градът в действителност пораства, само че погрешно - във вътрешността и се сбива самичък със себе си, вместо да пораства на открито.

" Искаме всичко да управляваме по друг метод ", съобщи Ивайло Вълчев. Според него трите съществени казуса на София са детски градини, превоз и опазване на здравето.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР