В предаването „Лице в лице по бТВ Христо Проданов, каза

...
В предаването „Лице в лице по бТВ Христо Проданов, каза
Коментари Харесай

Христо Проданов: Трябва да се върне държавността

В предаването „ Лице в лице " по бТВ Христо Проданов, сподели че предлагането за едно държавно управление без Петков и Василев е едно положително предложение, което си заслужава да бъде разисквано. „ Но 12-годишният модел, който беше изплетен в България, би трябвало да бъде развързан. Истината е, че би трябвало да се върне държавността ".

Според мен Има Такъв Народ за трети път провалиха държавно управление и евентуално могат да ни заведат на избори, счита Проданов. „ Който не работи, той не бърка. Най-вероятно и ние сме допускали някакви неточности, само че в подобен комплициран формат, би трябвало да има диалог, би трябвало да има компромиси и най-важното - би трябвало да има стратегия, която да се следва ".

Отговорното политическо решение е да създадем това, което е в интерес на страната, да търсим това, което ни сплотява, а не това, което ни разделя, съобщи Проданов. „ Ние сме подготвени и ще се отнесем отговорно, в случай че третият мандат бъде връчен на Българска социалистическа партия. Но на кого ще бъде връчен мандатът е решение на президента. Според мен може би ще има късмет за държавно управление, в случай че мандатът бъде вречен на Българска социалистическа партия или на Демократична България. Всичко останало ще бъде автомагистрала към изборите.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР