В предаването Лице в лице“ по Бтв Георг Георгиев, каза

...
В предаването Лице в лице“ по Бтв Георг Георгиев, каза
Коментари Харесай

ГЕРБ били "за" даването на военна помощ на Украйна от началото на войната

В предаването „ Лице в лице “ по Бтв Георг Георгиев, сподели че има тематични болшинства – едно за хартиената бюлетина, друго за военна помощ за Украйна. „ Един парламент по този начин работи – когато партиите застават зад поредни позиции. Тук не може да се търси недостатък на политическата система “.

ГЕРБ е за предоставяне на военна помощ на Украйна от момента, в който стартира този спор, изясни Георгиев. „ Украйна бе сложена в обстановка, в която би трябвало да убеждава в правото си на битие, тъй като съседът й е решил, че не би трябвало такава страна да съществува, не може ние да не бъдем съпричастни и би трябвало да се противопоставим на това да умират почтени всеки ден “.

Избирателната интензивност е под 40%, хиляди, милиони хора не отиват да гласоподават, тъй като имат разнообразни съображения – хората или ги е боязън да гласоподават с машините, или не им имат вяра, съобщи Георгиев. „ Ние желаеме да дадем най-широк достъп на популацията до изборния развой. „ Цялото общество е със подозрение за машините. Кодът, сърцето на машините, останаха скрити. Затова хората би трябвало да имат право на избор с какво да гласоподават “.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР