В предаването „Лице в лице“ по бТВ Атанас Атанасов каза,

...
В предаването „Лице в лице“ по бТВ Атанас Атанасов каза,
Коментари Харесай

Атанасов: Коалицията реши да се проверят всички служители на службите за лоялност

В предаването „ Лице в лице “ по бТВ Атанас Атанасов сподели, че ще заяви една вест, тъй като това е било обсъждано на съдружен съвет и министър председателят се е съгласил. „ Едно от нашите дейности на Демократична България по декларацията, която ние прочетохме в Народно събрание за путинизация е да се взаимстват от нашите съдружници, от службите на сътрудници, има цели стратегии за това да бъдат тествани за преданост всички чиновници на специфичните служби и това нещо ще бъде направено, без да подвигаме звук. Наложително е това да се случи, тъй като виждаме, аз го виждам с професионално око и го чувствам по какъв начин в избрани моменти просто или изтича информация, или се работи дезинформационно, или дори има хора от службите, което правят дейности, с които дестабилизират властта “.

Не е допустимо „ в условия на народна власт да се национализира „ Лукойл “, само че още веднъж ние от Демократична България години наред настояваме за това да има бистрота във връзка с приходите на рафинерията и да се откри за какво не заплащат налози. “, сподели Атанасов.

Дали Бойко Рашков ще оглави КПКОНПИ е въпрос към премиера, тъй като той сега е министър на вътрешните работи, разясни Атанасов.

Относно българския вид на закона „ Магнитски “ Атанасов изясни, че е неотложно да се направи такова законодателство, защото в България не разполага с сходно национално равнище за използване на подобен вид ограничения.

По тематиката за Северна Македония Атанасов акцентира, че повдигането на ветото ще се реши на спор в Народното събрание, когато се стигне до такава степен.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР