В предаването „Лице в лице по бТВ Андрей Гюров, каза

...
В предаването „Лице в лице по бТВ Андрей Гюров, каза
Коментари Харесай

Андрей Гюров: Коалицията се развали, защото нямаше ясно обединение

В предаването „ Лице в лице " по бТВ Андрей Гюров, сподели че не доближиха няколко депутата, с цел да се реализира една европейска и антикорупционна политика в този парламент. „ Със сигурност, когато има разтърсвания, има неточности от двете страни. Но грешките не би трябвало да ни отклоняват от верния път. Ние имаме една доста ясна цел и заричане и без значение от грешките постоянно сме отстоявали своите правила и не сме предавали нашите гласоподаватели. "

Коалицията се скапе, тъй като нямаше ясно обединяване към цели и дела, счита Гюров. „ Оказа се, че в съглашението има двойни сътрудници, които играят за различен вид дела. "

Демократична България се е потвърдила като колегата в Народното събрание, който може да приказва както с опозицията, по този начин и с съдружните сътрудници, счита Гюров.

Неотговорно е да представяш пред своите представители една платформа, а по-късно не работиш по нея, добави Гюров. „ За всички гласоподаватели излиза наяве дали могат да разчитат след 2 провалени Народното събрание и 1 държавно управление, дали тези хора от Има Такъв Народ могат да работят задоволително отговорно. "

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР