В предаването Като две капки вода“ ММА боецът й предложи

...
В предаването Като две капки вода“ ММА боецът й предложи
Коментари Харесай

Бившият Й Георги Валентинов Направи Ужасяващи Разкрития За Златка Райкова! Тежка Прокоба Тегне

В предаването „ Като две капки вода “ ММА боецът й предложи брак, само че по-късно тяхната връзка се разпадна. Сега Райкова се подвизава с новия си обичан Благой Георгиев в Къщата на „ Биг Брадър “ и двамата намерено показват любовта си пред камерите.

Валентинов назова връзката си със Златка „ неточност “. „ Всеки бърка. Няма безгрешни. Аз направих моята неточност, само че не скърбя. Аз съм на 25 години. Това е моят житейски опит “, сподели Георги. Решението да се разделят взима Валентинов, а два месеца по-късно Райкова се хваща с този „ клоун “. „ За мен е клоун, тъй като нямаше даже достойнството да ми се обади “, коментира ММА боецът.

„ Между тях двамата не се знае кой е мъжът, кой е дамата “, споделя още той. Валентинов сподели, че се е чувствал не толкоз засегнат, колкото погнусен. „ Аз съм признателен на Господ, че ме отърва и даже на него съм признателен, че той ме отърва от този човек, тъй като този човек не е за мен “, изрича своите благодарности Георги и на Благой.

Според Валентинов всеки един мъж би трябвало да изпита „ едно такова отчаяние в любовта “. Той се радва, че му се е случило по-рано, с цел да придобие този опит и да знае от какво да се пази.

Георги Валентинов разкри нови детайлности за връзката си със Златка сн. ХотАрена

Георги споделя, че не знае какво се е случило с годежния пръстен на Златка и не го е желал от нея. Райкова не е върнала пръстена на ММА боеца. „ И да го беше върнала, аз нямаше да го взема. Това е урочасан пръстен “, сподели Валентинов.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР