В предаването Денят започва с Георги Любенов по БНТ Диана

...
В предаването Денят започва с Георги Любенов по БНТ Диана
Коментари Харесай

Диана Ковачева: Цената на газа в момента е ниска, а цената на парното се увеличава

В предаването „ Денят стартира с Георги Любенов " по Българска национална телевизия Диана Ковачева, сподели че хората от наводнените региони имат потребност от помощ. „ Проблемите от последното злополучие в Карлово към момента не са решени. Хората търсят помощ, те са притиснати до стената изключително в случаи като тези с бедствията. Но страната би трябвало да бъде на място, тя би трябвало да даде помощ на хората да живеят обикновено и бързо да се възстановят ".

Аз към момента получавам тъжби против априлските сметки за парно, които са безусловно нелогични, съобщи Ковачева. „ Въпросът с 1 юли в действителност е сериозен за нарастване на ток и парно. Беше понижено ДДС-то, само че в този момент още веднъж ще се заплаща 20% и това ще усили цената. Цената на газа сега е ниска, а цената на парното се усилва. Смятам че е неуместно при ниска цена на природния газ, а хората да заплащат в пъти по-високи сметки за парно.Сметките не дават отговор на действителното ползване на всеки един човек. Хората би трябвало да си погледнат деликатно изравнителните сметки и да ги апелират. Очакването, че сметките няма да са планирани към момента не е реалност ".

Моето гледище е да бъде помогнато на хората да сменят топломерите, финансово да им бъде помогнато, тъй като това са едни суми от 300-500 лева, има хора, които не могат да си ги разрешат, а са принудени, прикани Ковачева.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР