В предаването Актуално по БСТВ лидерът на БСП Корнелия Нинова

...
В предаването Актуално по БСТВ лидерът на БСП Корнелия Нинова
Коментари Харесай

Нинова: Искаме отговорност за избитите животни в Странджа

В предаването " Актуално " по БСТВ водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова разгласи, че е получила стенограмата от Председателския съвет в Народното събрание и има намерение да я разгласява, с цел да се види истината – кой-какво е защитавал през 2018 година, когато бяха умъртвени животните в Странджа.
Нинова сподели, че ще застане до всеки пострадал в Странджа, който желае да потърси правата си от противозаконните дейности на държавното управление през 2018 година и ще окаже цялостна поддръжка.
„ Влагам доста страст в тематиката за избитите животни в Странджа през 2018 година Освен политически и юридически причини, имам своите прочувствени моменти, тъй като тогава земеделските стопани се обърнаха към мен. Бях там с тях. Опознах фамилиите им, бяхме дружно на митингите. Извикахме министър-председателя за пояснение, тъй като на 17 юни Върховен административен съд се произнесе, че по делото на тази смела жена Ани няма безспорни доказателства, че в региона на Странджа е имало чума по дребните преживни животни. Случилото се през 2018 година там е непозволено и надменно.
Бяха избити десетки хиляди животни. Цели села са обезлюдени. Никой не дава отговор до през днешния ден – за какво? Искаме две неща – истината и правдивост. Отговорът беше: министър Порожанов към този момент е уволнен, тъй че Борисов е взел ограничения. Това е образец за модела на ръководство – закононарушение, премахване на бушона, нов министър и продължава същата процедура, сподели още Корнелия Нинова. 
" Трябва да се поеме политическа, гражданска и наказателна отговорност ", счита още ръководителят на левицата. „ Вече надали има българин, който да не вижда, че ръководството на Борисов е корупция, неустановеност, непросветеност, липса на вероятност ”, заключи водачът на Българска социалистическа партия.
 
 
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР