В предаването „Офанзива“ по Канал 3 бе показан записан със

...
В предаването „Офанзива“ по Канал 3 бе показан записан със
Коментари Харесай

Удивително наглата изповед на една бременна проститутка в София! А ако знаете какво каза за ченгетата, дето трябва да я ловят…

В предаването „Офанзива“ по Канал 3 бе показан записан със скрита камера и роман на бременна продажница, наречена условно Бети. В ролята на скришен клиент влезе водещият Любомир Огнянов.

Жената е от Варна, на към 30 години.  Бети описа, че работи в обществения дом, който се намира в София от 4 години.   Обясни, че тя и колежките й си имат отговорник.  Жрицата на любовта съобщи, че постоянно има клиенти, които не вършат секс с нея, а единствено я гледат. Уточни, че не приема клиенти, които не приказват български.

Категорична е, че не си разрешава да прави секс без презерватив. Бети е безапелационна, че не се тормози, че с специалността си ще повреди бебето. По думите й, в противен случай – сексът по време на бременността оказва помощ за по-безпроблемно раждане.

Според проститутката, която сподели, че пуши по 10 цигари дневно, пушенето също не е проблем. Разказа още, че бебето й е от грък, с който се срещнали в България и си „поживели“. Когато обаче чужденецът схванал, че Бети е бременна, си отпътувал в Гърция и не й се обадил повече.



Проститутката има сестра близначка, която обаче не е в сектора – омъжила се в чужбина.  Бети сподели, че към момента не знае пола на дребното, само че желае да е момиче. Планира да остави бебето си за развъждане в обществен дом, а след това да си го прибере.

Секс труженичката сподели, че не се тормози от полицията. „Нали за това си плащаме“, уверена е проститутката.
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР