В празник за футбола са амбицирани да направят предстоящия мач

...
В празник за футбола са амбицирани да направят предстоящия мач
Коментари Харесай

Легендите на Етър обещават шоу срещу Манчестър Юнайтед

В празник за футбола са окуражени да създадат идния мач между тях ветераните на Етър и Манчестър Юнайтед. Двубоят е на 11 октомври на стадион "Ивайло " и в него ще вземат присъединяване някои от легендите на двата клуба.

За "червените дяволи " идват Лий Мартин, Девид Мей, Ник Кълкин, Сами Макилрой, Дани Уебър, а за "виолетовите " се събира съвсем целият шампионски отбор: Никола Донев, Бончо Генчев, Илиян Киряков, Цанко Цветанов, Сашо Христов, Игор Кислов, Георги Георгиев, Миро Байчев, както и В. Игнатов, Лъхчиев, Данков и други

Треньори на шампионския отбор още веднъж ще са Георги Василев и Стоян Петров. Балъков и Чакъров няма да могат да вземат участие, защото са с националния тим в Черна гора. В 3-ата минута на мача пък ще бъде почетена паметта на Трифон Иванов.

Димитър Бербатов е бил поканен да облече още веднъж екипа на Юнайтед, само че същия ден ще взе участие на сходен мач в Барселона. Все отново ще има представители на неговата фондация. Спортният министър Красен Кралев ще участва на мача, заяви Емил Йорданов. Поканени са куп известни имена, само че още се чака формалното им удостоверение. Освен българската аудитория, ще има и солидна британска агитка.

Гостите идват на 10 октомври, а следобяд ще дадат конференция на стадион "Ивайло ". Ще прегледат Царевец, където ще се срещнат с Даниел Панов, а вечерта от 21 ч. ще гледат "Звук и светлина ". После ще гостуват и в Клуб Седем, където могат да се срещнат със своите почитатели.

На 11 октомври стадион "Ивайло " отваря входовете в 17 ч. Шоуто стартира с мини шампионат сред децата от футболните школи от цяла България. Поканени са деца от всички школи и посланието ни е към тях – да могат да се допрян до легендите. Нито едно дете няма да влезе с билет, входът ще е свободен за деца до 15 година, съобщи Емил Йорданов. В програмата следват диджей Мис Парти и Шкумбата, който ще е водещ.

Самият мач стартира в 19:30 ч. като преди него "Пеещи камбанки " ще изпълнят химните на двата тима. Двете полувремена ще са по 35 минути, а на почивката ще има осъществявания на "Ун Бесо ". При тъждество публиката ще види и дузпи.

На представянето на програмата участваха и двама от първенците на Етър – Сашо Христов и Бончо Генчев. "Идеята е чудесна и съм уверен, че ще стане празник. От цяла България ме питат за идния мач. Чудесно е, че ще се съберем и от шампионския тим на Етър ", показа Сашо Христов.

"Играл съм против Манчестър Юнайтед, когато в отбора бяха имена като Гигс, Кантона, Шмайхел, Инс, Канчелскис… Бихме ги с 2:1, като подадох за първия гол, а в края на мача след мой удар Шмайхел мазета топката в гредата. "

"В Англия не отиваш на мач, а на празник, тимовете се раздават до краен лимит, а почитателите споделят: „ Моята вяра е моят клуб “. Вярвам, че ще бъде празник и на 11 октомври и ще дойдат доста хора ", съобщи Бончо Генчев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР