В празничния 22 септември стотици жители и гости на Враца

...
В празничния 22 септември стотици жители и гости на Враца
Коментари Харесай

Стотици врачани се докоснаха до парния локомотив с царски вагони /снимки/

В празничния 22 септември стотици поданици и посетители на Враца посрещнаха достоверен трен с парен локомотив и царски вагони, оповестиха от общината.
Програмата на Национален съюз “Единение ” продължи с възстановка на събитията към оповестяването на Независимостта, а пред паметника на починалите войни бе прочетен Манифестът на Независимостта!
Председателят на Сдружение “Обединени Балкани ” доктор Андрей Маринков благодари за топлото посрещане и прикани присъстващите да пазят заветите на предците ни.
Кметът Калин Каменов приветства Народно събрание “Единение ” за родолюбивата самодейност. “Независимостта значи да пазиш и да обичаш родината, а не да мразиш! Днес всеки от нас би трябвало да се замисли с какво способства за развиването на общия ни дом и какъв образец дава на децата си! Трябва да сме горди и да осъзнаем, че единствено и само от нас зависи в каква страна ще живеем! Крайно време е да се отърсим от апатията, да спрем да търсим виновността в другите, да се обединим и дружно да следваме заветите на предците ни! Дължим го на нашите деца! Честит празник! Да живее България! ” - сподели още Каменов.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР