В празничната нощ, навръх Великден, е предвидено полицейско присъствие в

...
В празничната нощ, навръх Великден, е предвидено полицейско присъствие в
Коментари Харесай

Полицаи ще дежурят около варненските храмове във великденската нощ

В празничната нощ, точно на Великден, е планувано полицейско наличие в регионите на всички варненски храмове , където ще се организират богослужения, оповестяват от на ОД на Министерство на вътрешните работи - Варна.

Предвид пътуванията на жителите на Варна и региона чиновниците на реда ще наблюдават да няма обири в празните домове .

Заради великденски празнични и почивни дни на територията на ОДМВР - Варна е основана организация за застраховане на публичния ред и улеснение пропускателната дарба за попречване на тежки пътнотранспортни катастрофи.

За запазване на публичния ред и реализиране на надзор на придвижването в дните с най-висока активност на трафика са мобилизирани всички екипи от униформения полицейски състав .

За празничните дни ще бъде обезпечено засилено полицейско наличие по основните пътни артерии , по входовете и изходите на града в дните, в които се чака засилен поток от коли от и към Варна.

Спазването на разпоредбите за придвижване по пътищата ще се подсигурява и посредством потреблението на автоматизираните системи за надзор на скоростта .

В региона се плануват засилени полицейски инспекции за приложимост на алкохол и наркотични субстанции , ръководство на МПС без удостоверение за дееспособност и други.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР