В правомощията на премиера е да формира политиката на правителството.

...
В правомощията на премиера е да формира политиката на правителството.
Коментари Харесай

Политологът Любомир Стефанов за раздорите в коалицията и сантиментите към Русия

В пълномощията на премиера е да образува политиката на държавното управление. Аргументите на бяха безапелационни - имало е надценяване и неверно потребление на терминология по време на рецесия. Това заяви в изявление за  политологът Любомир Стефанов. 

" Петков даде безпределно явен знак - България не може да има полвинчато, уклончиво и безгръбначно държание. Нашето държание е това на Европейския съюз и НАТО. Другите, които си разрешават нюанси по тематиката изпадат в безпомощно положение ", добави той. 

е от квотата на " Продължаваме промяната " и ще бъде отдръпнат като подобен, няма искания и в обединението. Това е добра вест за външната ни политика - най-сетне ще изглеждаме съответни и като членки на Европейски Съюз, сподели Стефанов. 

" Възможно е някои субекти а се почувстват афектирани и накърнени поради русофилската си позиция, само че би трябвало да си дават ясна сметка, че в момента няма място за сантимент ", разяснява политологът и добави:

" Първо би трябвало да се отстоява българският народен интерес, а по-късно сантименти, -фили и -фоби. "

" Президентът би трябвало да подкрепя държавното управление във връзка с външнополитическото мнение на страната за съветската инвазия в Украйна. Лични отзиви сега изрично не би трябвало да има ", разкри специалистът.

По материала работиха Радина Лазарова и Галя Георгиева
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР