В правната комисияАсен Василев не бе извикан за изслушване от

...
В правната комисияАсен Василев не бе извикан за изслушване от
Коментари Харесай

И зам.-правосъден министър се отрече от мракобесния закон

В правната комисия
Асен Василев не бе извикан за чуване от депутатите

По гледище на " ИТН " заместник-министърът на правораздаването Борислав Ганчев даде спомагателна информация за работата на междуведомствена група за разработване на план за „ Закон за ограничения за предварителна защита и отбрана на националната сигурност от опасности за икономическата и финансовата система на страната “. Това заглавие не е дефинитивно, посочи той.

Ганчев за следващ път увери, че публикуваният предходната седмица план за български закон " Магнитски " не е обсъждан от работната група и не се поддържа от Министерството на правораздаването

" И в случай че по някакъв метод този, който ги е разгласил, откри, да речем група депутати, които да внесат този законопроект, нашето мнение, занапред ви споделям, ще е негативно във връзка със законопроекта ", сподели той пред парламентарната комисия по конституционни и правни въпроси.

Преди това комисията реши единомислещо да изслуша изключителното Борислав Ганчев по отношение на изтеклия предходната седмица в медиите план.

От Движение за права и свободи желаеха за същото да бъде изслушан и вицепремиерът Асен Василев, защото се разбра, че планът е писан в министерството на финансите, само че предлагането не съумя да събере задоволително поддръжка от депутатите от Четворната коалиция.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР