В ПП Движение Да, България е получен сигнал за инцидент

...
В ПП Движение Да, България е получен сигнал за инцидент
Коментари Харесай

Да, България за инцидента с Мустафа Емин: Не толерираме каквито и да било прояви на арогантно поведение и злоупотреба с властови позиции

В Политическа партия " Движение Да, България " е получен сигнал за случай с присъединяване на члена на Националния съвет Мустафа Емин в УМБАЛСМ " Пирогов " на 28 август.

Това написа в публична позиция от страна на " Да, България " във връзка случая с Мустафа Емин в " Пирогов ". Припомяме, че по-рано денем стана ясно, че съветникът на министъра на защитата е вдигнал скандал в столичната болница. Той е поискал непознато дете да бъде изведено от шокова зала, с цел да вкарат неговото с дребна раничка. Случката за отношението на съветника на Тагарев споделя работеща в здравното заведение, като обявата ѝ е споделена от фейсбук страницата на " Пирогов ". Публикуваме позицията на " Да, България " без редакторска интервенция: 

" Да, България " не толерира каквито и да било прояви на надменно държание и корист с властови позиции. Това е безусловно несъвместимо с човешките правила и етичните правила на организацията.

С оглед нуждата от цялостно изясняване на обстоятелствата и събитията към този случай е сезирана е Националната контролна комисия на партията. След правенето на отчета ѝ в къси периоди, управителните органи ще вземат решение за следващи дейности в границите на партията ". 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР