В ПП-ДБ трябва да направим детайлна оценка на свършеното и

...
В ПП-ДБ трябва да направим детайлна оценка на свършеното и
Коментари Харесай

Мартин Димитров: Спекулация е, че в еврозоната инфлацията нараств...

" В ПП-ДБ би трябвало да създадем детайлна оценка на свършеното и в случай че би трябвало да променим нещо, да го създадем. Една самокритичност постоянно е добре пристигнала. Тя би трябвало да бъде направена по един доста почтен метод, с цел да реализираме повече резултати ", сподели още Димитров в ефира на Българска национална телевизия.

 

" Предизвикателствата при започване на годината са доста. Има две войни, а в тези условия всичко е по-сложно ", уточни той.

" Миналата година имаше три огромни спекулации - главно от " Възраждане ", само че освен.

 

На първо място, говореха за банкрут на страната и голям бюджетен недостиг, а действителността е три пъти по-нисък недостиг. Според мен прогнозите бяха неверни преднамерено, тъй като има сили, които желаят да тласнат страната ни в рецесия, главно поради намесата на външни фактори.

 

На второ място, споделиха, че без съветския газ сме починали. Оказа се, че можем без съветски газ, осигурихме други възможности и се оказа, че цената е сравнима с това, което беше преди войната. Както осигурихме различни за газа, вършим това и за петрола. България не би трябвало да е подвластна.

 

Третата огромна нечиста сделка беше, че в еврозоната инфлацията нараствала надали не двойно. Оказа се, че в Хърватия в този момент инфлацията е сравнима с тази в България, а приходите порастват по-бързо ", съобщи Димитров.

Редно е да се потърси сметка за тези спекулации, акцентира той.

 

Ясно е, че болшинството мъчно взема решения по някои тематики, само че е значимо да имаме постоянно държавно управление и то да взема решения по главните цели, като Шенген и еврозоната. Твърдя, че самият Европейски съюз има голям интерес за влизането ни и в сухоземния Шенген. Надявам се това да стане дружно с влизане на България еврозоната от 1 януари 2025 година, уточни депутатът от ПП-ДБ.

 

Преди дни в изявление за ФрогНюз националният представител уточни, че " за 2024 година за първи път има късмет България да не е последна в европейските ранглисти ".

 

" Това не се е случвало в никакъв случай от 2007 година до момента ", уточни той в Много хора, които са против еврозоната и Шенген не се интересуват от самия Шенген и самата еврозона. Тях ги интересува България да бъде бутната в полето на политическата рецесия, която по-късно да стане и икономическа рецесия. Искат да слагат България в мъчно състояние, тъй като това е преференциално на Русия и съветската агитация. Реформите и измененията, за които приказваме, ще дойдат мъчно точно тъй като ще бъдат саботирани на всеки милиметър от тези хора ", сподели още националният показал пред нашата медия.

 

ФрогНюз
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР