В ПП/ДБ останаха доволни, тъй като са показали какво означава

...
В ПП/ДБ останаха доволни, тъй като са показали какво означава
Коментари Харесай

Кирил Петков сигурен, че никой не може да свали кабинета Денков-Габриел

В ПП/ДБ останаха удовлетворени, защото са посочили какво значи същинско водачество , макар отхвърления избор на съмнение против държавното управление Денков-Габриел в бранш Енергетика. Не се опитваме да използваме PR говорения, а си сложихме репутацията на линията промените да станат действителност, изрази задоволството си някогашният министър председател и сегашен съпредседател на ПП/ДБ Кирил Петков на брифинг в Партийния дом.

" Ако се отклоним от европейския път и в случай че някои сили желаят да ни вкарат в Евразия, ще го свалим това държавно управление . Невъзможно е това държавно управление с този състав да бъде свалено ", сигурен е Кирил Петков. Представяте ли си - да създадем по този начин промените, да отворим Конституцията и това, което българите са си мечтали, става действителност. Това, което се случва е, че тематики, които наподобяват невъзможни, станаха действителност, разчувствуван е Кирил Петков.

Той посочи, че Бойко Борисов му се е обадил и споделил, че няма да успее да дойда да гласоподава в поддръжка на държавното управление, само че уверил ПП/ДБ, че парламентарната група на ГЕРБ/СДС ще ги поддържат.

Петков дефинира вотът на съмнение като ненужен избор, който сподели предизборната отпадналост на партиите, които го предизвикаха. Кирил Петков е удовлетворен още, че от 66 промени - 62 са се случили, като открои приемането на Антикорупционния закон, следствието на основния прокурор, Законът за домашното принуждение. " С 63 депутати има министър председател - акад. Николай Денков, който е просветен и почтен. Имаме финансов министър - Асен Василев, който съумя да направи по този начин, че дефицитът падна от 6 на 3% и ни даде късмет България да продължи по пътя на еврозоната ", открои той.

Петков даде образец и с работата на районния министър Андрей Цеков, който съумял да спре 4 милиарда лева в старите поръчки за пътищата на служебния кабинет.

Съпредседателят на " Демократична България " Атанас Атанасов съпостави вота на съмнение с опита на болшевиките да подреден Октомврийска гражданска война, само че не им се получило. Протестиращите отхвърлиха вота на съмнение и хората схванаха, че държавното управление се грижи за тях - през европейските фондове, с цел да може старозагорският регион, който е прочут като " Марица-изток " да има бъдеще, сподели той.

Христо Иванов благодари за вота на съмнение, тъй като той посочил безалтернативността на настоящето ръководство. Тези, които нападат ръководството не могат да формулират политическа опция. Управлението се крепи на партии, които остават съперници, резервират разликите си, само че въпреки всичко би трябвало да се благодари на акад. Николай Денков и на Мария Габриел, които откриха пътека, с цел да обединят старания в името на България, акцентира Иванов.

Според него България не може да се върне още веднъж към политическата рецесия. " Президентът Румен Радев обезглави българската система за построяването на цели в системата на националната сигурност ", заяде се Христо Иванов с президента.

Той добави още, че ръководството на Денков е безлатернативно, колкото и да е мъчно.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР