В ПП-ДБ не може само да местим столовете на палубата

...
В ПП-ДБ не може само да местим столовете на палубата
Коментари Харесай

Христо Иванов: В ПП-ДБ не може само да местим столовете на палубата на Титаник

„ В ПП-ДБ не може единствено да местим столовете на палубата на Титаник, би трябвало да стартираме отначало “, разяснява пред „ 24 часа “ водачът в оставка на Демократична България Христо Иванов по отношение на бъдещето на обединението ПП-ДБ.

По думите му диалогът от това против кого са ориентирани напъните на групировката би трябвало да се реалокира върху бъдещето, за което се работи.

„ Иначе ставаме част от рецесията. Трябва да преминем в режим на предложение на цялостна визия за бъдещето към огромни национални цели, които включват и твои съперници, в случай че не можеш да формираш независимо ръководство. Установяването на господство на правото и битката с корупцията са тъкмо такива цели “, разясни десният политик. Той отхвърли Демократична България и ДСБ да вървят към една групировка.

„ С „ Промяната “ би трябвало да сме равноправни и всеки да си резервира физиономията. Вярвам, че партньорството ни е положително и належащо за страната “, счита Христо Иванов. Той акцентира, че структурите на партията за подготвени за възможни избори.

„ Отдавна не съм виждал структурите на „ Да, България “ в такава добра кондиция като мотивация и чувство, че следва нещо свястно “, посочи дисният политик.

За него 40 години след Възродителния развой още веднъж се демонстрира либерален инстикт измежду българските турци.

„ Ако процесите в Движение за права и свободи основават условия за прадължаване на промените, сме длъжни да опитаме. Опасна илюзия е, че като Златка златното момиче би трябвало да чакаме към нас още веднъж да потече златна вода и нова вълна да ни изведе към независимо болшинство “, разяснява политическите процеси у нас Христо Иванов. 

 


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР