В позиция на Изпълнителното бюро (ИБ) на се посочва, че

...
В позиция на Изпълнителното бюро (ИБ) на се посочва, че
Коментари Харесай

БСП за движението Бузлужда: Чужди партии, стари лица, без нови идеи

В позиция на Изпълнителното бюро (ИБ) на се показва, че вчерашната среща в НДК на тематика " За бъдещето на и лявото ", проведена от ръководителя на - София Иван Таков и столични социалисти, е подправена. В позицията, публикувана от пресцентъра на, се показва, че става дума за " непознати партии, остарели лица, без нови хрумвания ".

Вчера над 500 социалисти от цялата страна учредиха придвижване " Бузлуджа " в, а отпред на него застана ръководителят на - София Иван Таков.

В позицията на през днешния ден се показва, че информацията, че на срещата в НДК участват социалисти, членове на, е подправена. " Мнозинството от участниците бяха ръководители и управления на други партии: АБВ, " Движение 21 ", " Изправи се.Бг " и други, както и безпартийни хора ", показаха от Позитано 20.

" Абсурдно е, членуващи в други партии, да провеждат придвижване вътре в. Нечленуващи в да желаят привикване на изключително съвещание на конгрес на. Това минава всевъзможни граници на политическата логичност и морал ", обявиха от.

" Вместо предстоящите нови хрумвания за съвременна лява политика и нови лица, единствената вест, която тази среща създаде, е, че хора отвън желаят оставката на водача на партията. Нямаше никакви хрумвания за лява политика, а лицата бяха старите политици на прехода ", прибавиха от партията.

" Претенциите за морална опция се разрушават на пух и прахуляк във обстоятелствата, а подписката на над 50 члена на Националния съвет също е подправена. В нея попадат имена на хора, които не са членове на. Има такива, които членуват в други партии. А някой от сякаш подписалите не знаят, че имената им попадат в този лист ", допълниха от.

От партията, представени от Българска телеграфна агенция, показаха още, че въпросът с водачеството в се взема решение само от членовете на партията на директен избор и подобен ще има в края на годината.

" Призоваваме лявомислещите хора и всеки, който споделя устрема ни да се отстрани задкулисието, паралелната страна, зависимостите и кражбите, както вътре в партиите, по този начин и в страната, да ни поддържа като единствените, които не се прегърнахме с мафията, не ви излъгахме и предадохме ", обявиха още  социалистите.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР