В позиция до медиите евродепутати, излъчени от БСП, публично се

...
В позиция до медиите евродепутати, излъчени от БСП, публично се
Коментари Харесай

Само в Lupa.bg: Защо младата Цвети се цепи от Сергей и евродепутатите и прегръща Корнелия Нинова?

В позиция до медиите евродепутати, излъчени от Българска социалистическа партия, обществено се скараха с партийната си шефка Корнелия Нинова. Чиновниците опровергаха думите на ръководителя, че не са се съобразявали с позицията на партията за изпращането на оръжия за Украйна.

" Българските депутати от Групата на социалистите и демократите поредно гласоподават срещу доставката на оръжие за Украйна. Българските евродепутати социалисти са измежду учредителите на Групата за мир в Европейския парламент, неведнъж са правили изявления с този апел в пленарната зала и са застъпвали същата позиция в работните диспути ", гласи част от позицията на евродепутатите.

От известието до медиите се схваща, че тя е подкрепена от четирима от общо петимата депутати на Българска социалистическа партия: Петър Витанов, Сергей Станишев, Иво Христов и Елена Йончева. Тоест Цветелина Пенкова, която и до момента се счита за близка до Нинова, не е солидарна с сътрудниците си в опълчването на ръководителя на Българска социалистическа партия.

Защо е това държание на Пенкова? От свои източници в партията Lupa.bg научи, че тя се надява още веднъж да отиде в Брюксел, което няма да се случи. Но защото тя друго не работи, а и няма късмет да стане роден народен представител, прави пирует про Нинова.

Пенкова е член на Българска социалистическа партия от 18-ата си годишнина, когато персонално Р. Овч. (с чиято благословия в миналото и самата Нинова стана шефка на партията) й връчва партийната брошура.

А нейни приятели дефинират като прекомерно противоречиво съществуването на какъвто и да е принос за България или Столетницата от 5-годишното й престояване в Екологичен потенциал против много апетитна заплата.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР