В позиция до медиите бившият социален министър Георги Гьоков изрази

...
В позиция до медиите бившият социален министър Георги Гьоков изрази
Коментари Харесай

Гьоков повтори опорките на Нинова: Целта на служебното правителство е отмъщение и реваншизъм

В позиция до медиите някогашният обществен министър Георги Гьоков изрази мнение, че главната задача на служебното държавно управление е възмездие и реваншизъм. Повод за това е промяна на управлението на Главната ревизия по труда. Служебното държавно управление има два или три месеца живот, само че явно добре употребява времето във властта, показва в позицията си Гьоков, публикувана от Българска социалистическа партия.

Според него на служебния кабинет е вменено да обезпечи прозрачността и честността на изборите, да подсигури държавността и съществуването на българите до идващото постоянно държавно управление, да работи неутрално, а не да се пробва да прави оценка и ревизира политики, да чертае далечни вероятности и всеобщо да „ кадрува “, да подменя ръководители и специалисти, държавни чиновници на основни за държавното ръководство места, а и на не толкоз основни.

Да си разрешаваш да критикуваш непосредствено водачи и партии, това надали е правилно и надпартийно. Това може да повлияе на изхода от изборите, а това не е ролята на едно служебно държавно управление, показва някогашният обществен министър.

Българска социалистическа партия не е от партиите, които могат да бъдат притискани от който и да било. Нямаме зависимости от никого, с изключение на от своите членове. Тръгваме на тези избори с вдигната глава, написа още Георги Гьоко
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР