В повечето случаи използваме чесън и лимон за салати и

...
В повечето случаи използваме чесън и лимон за салати и
Коментари Харесай

Смес от чесън и лимон: Идеално почиства съдовете на сърцето

В множеството случаи използваме чесън и лимон за салати и други ястия, само че малко на брой знаят, че сместа от тези съставки може да направи чудеса за здравето.

Тези съставки, в комбинация, могат да намалят равнищата на холестерола в кръвта, да стимулират кръвообращението и да почистят артериите.

Повишеният холестерол в действителност е резултат от насъбрания неприятен холестерол в артериите, който може да аргументи сърдечен удар или друго сърдечно заболяване.

Тези заболявания могат да бъдат лекувани с разнообразни медикаменти, само че ние ви предлагаме изключително ефективно, натурално средство, което няма безусловно никакви странични резултати.

Редовната употреба на чесън и лимон може да укрепи здравето на сърцето, както и да подобри кръвообращението. Това е най-хубавата примес за разчистване на сърдечните артерии и можете да я приготвите и употребявате по 2 метода:

Рецепта 1.

Съставки:

30 скилидки чесън6 лимона

Инструкции:

Трябва да обелите чесъна и лимоните и да ги нарежете на филийки.След това ги сложете в блендер, налейте малко вода и разбъркайте добре.Изсипете сместа в тенджерата, налейте 2 литра вода и гответе, като разбърквате от време на време. Оставете за 5 минути.След това изсипете в стъклен буркан и съхранявайте в ледник.

Дозировка:

Консумирайте по 50 мл от лекарството на ден в продължение на 3 седмици, по-късно направете 1 седмица отмора и продължете лекуването още 3 седмици. Тази процедура може да се повтаря 2 пъти годишно.

Рецепта 2.

Съставки:

1 чаша свеж лимонен сок1 чаша сок от чесън1 чаша сок от джинджифил1 чаша ябълков оцет

Инструкции:

Трябва да смесите всички съставки в тенджера и да оставите сместа да заври за половин час.След това я оставете да се охлади и прибавете 3 чаши мед.Разбъркайте добре и изсипете сместа в стъклен буркан. Оставете я в хладилника.

Вижте още: Лечен сок, който е кадърен да унищожи всички заболявания

Дозировка:

Приемайте по 1 супена лъжица преди закуска всеки ден.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР