В постройка на общинско предприятие Градини и Паркове“ системно се

...
В постройка на общинско предприятие Градини и Паркове“ системно се
Коментари Харесай

Пловдивчанин: В постройка на “Градини и паркове“ нерегламентирано се изгарят отпадъци

В сграда на общинско дружество „ Градини и Паркове “ редовно се прави нерегламентирано изгаряне на боклуци. За това алармира жител до TrafficNews , който твърди, че от комина се стели неприятна миризма, наподобяваща запалена пластмаса и гуми.
Прочетете още
Помещението се намира в парк „ Белите брези “ в Кючук Париж. „ Миризмата от време на време е толкоз задушлива, че прекосяването около мястото е същинско предизивикателство. В непосредственост има начално учебно заведение и жилищни здания, не считам, че тези дейности демонстрират, че Пловдив е естествен европейски град “, допълва Теодор Стаменов.

От предоставено от него видео е видно, че през дребен комин на постройката се стели пушек, чийто цвят обаче не прилича на този, който се отделя при изгаряне на полипропилен или автомогилни гуми.

По думите му са подавани сигнали до Регионална ревизия по околната среда и водите. От Регионална инспекция за опазване на околната среда потвърдиха, че на 20 ноември са били известени от жители по мотива. Казусът е бил препратен до районното кметство за осъществяване на инспекция.

Медията ни алармира и отдел „ Екология “ към Община Пловдив, откъдето направиха инспекция. Констатирали, че димът идва от печка на дърва , с която чиновниците са употребили. Същите ще бъдат разпитани за изясняване на обстановката дали с изключение на за отопление, уредът е бил използван и за изгаряне на боклуци.

Обмисля се разновидността в скоро време там да се премине на отопление с електричество. 

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР