В постоянно променящия се пейзаж на криптовалутите, докато много от

...
В постоянно променящия се пейзаж на криптовалутите, докато много от
Коментари Харесай

Ще успее ли XRP да достигне $1 през 2024 година?

В непрекъснато изменящия се пейзаж на криптовалутите, до момента в който доста от тях изпитват съмнения или загуби, XRP се показва релативно добре, повдигайки въпроси измежду вложителите по отношение на капацитета ѝ да доближи $1 в бъдеще.

Към момента на писане на публикацията XRP се търгува на цена от $0.57, което демонстрира растеж от близо 2% през последните 24 часа, а през последната седмица се следи покачване от към 8%. Впечатляващо е, че през последната година тя е натрупала забележителна облага от 44.59%.

 

Последните данни разкриват, че XRP е нараснала пазарната си капитализация с над $2 милиарда единствено за една седмица, макар че към момента изостава от Solana (SOL), която измести XRP като петата по величина криптовалута по пазарна капитализация към края на предходната година.

Това, което е завладяващо, е историята на XRP, която надвишава обилни ценови прагове. Тя се задържа над $1 в продължение на съвсем два месеца и за малко се повиши над $3, достигайки исторически връх от $3.4 на 7 януари 2018 година

Това извънредно ценово деяние показва капацитета на XRP за бърз напредък в границите на къси интервали. Например, в границите на няколко седмици тя набъбна с 1,378%, започвайки от скромните $0,23 на 10 декември.

Анализаторите, употребявайки разнообразни знаци, като да вземем за пример дивергенция/конвергенция на пълзящата междинна (MACD), ленти на Болинджър (BB), показател на относителната мощ (RSI) и междинен същински диапазон (ATR), плануват евентуален растеж от 6% за XRP по отношение на настоящата му цена.

 

Освен това анализът на действието на RSI за комерсиалната двойка XRP/BTC на седмичната ѝ графика допуска подобие с моделите, следени преди бичите пазари през 2017 година и 2021 година Някои анализатори чакат XRP да доближи до $2 по време на евентуален бичи растеж през 2024 година

Индикаторите за настройките за търговия в платформи като TradingView също алармират за бичи вероятности за XRP в разнообразни времеви рамки, макар продължаващия юридически спор с Комисията по скъпите бумаги и фондовите тържища на Съединени американски щати (SEC) по отношение на класификацията и издаването на XRP от Ripple.

В резюме, XRP продължава да показва резистентност и капацитет за напредък, като има опция да надвиши границата от $1 през 2024 година и да надвиши упованията. Инвеститорите обаче би трябвало да проведат задълбочено изследване и да оценят рисковете, преди да вземат капиталови решения.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР