В пост на страницата си собственикът и издател на ПЕК

...
В пост на страницата си собственикът и издател на ПЕК
Коментари Харесай

Недялко Недялков: Обезумелият Кирил Петков е подготвил кървав Майдан на българския народ

В пост на страницата си притежателят и издател на ПЕК Недялко Недялков написа:

" Обезумелият Кирил Петков е подготвил кървясъл Майдан на българския народ. И това не е интрига, нито изсилване. Във времето съм предупреждавал за неприятни събития, които в последна сметка са се случвали. Преврата на Радев, ареста на Борисов...без да се изкарвам оракул.

Тогава никой не ми вярваше. Не съм Касандра пророчица, просто проучвам обстоятелствата и характеропатията на режима. Олигарсите, които разкешват за депутати на Слави, са развързали кесията и за футболни агитки, ултраси и престъпни детайли. На тарторите са раздадени домашните адреси на опозиционни депутати.

Шпицкомандите няма да се спрат пред нищо под въздействие на алкохол, дрога и финансови стимуланти. Стресиращото е, че на органите на реда е разпоредено да не се намесват. Знаете от кого - от Бойко Рашков, съизвършител в заговора против опозицията.

Тази заран народен представител от Движение за права и свободи към този момент осъмна с табели " Тук живее народен изменник " на входа на кооперацията си. Пред очите на щерка му, до момента в който отива на учебно заведение.

Кирчовците не си играят на дребно, подготвени са даже на " Кристална нощ ", с цел да опазят властта. Никого не желая да тревожа, само че околните три-четири дни са съдбоносни за Отечеството и демокрацията. Въпросът е дали съпротивителните сили на гражданското общество ще са задоволително жилави.

Помощ няма да пристигна отникъде, би трябвало да разчитаме на себе си, дано е ясно.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР