В посолството на Република България в Берлин до този момент

...
В посолството на Република България в Берлин до този момент
Коментари Харесай

МВнР: Не е постъпвала информация за загинали или пострадали българи при инцидента в Хамбург

В посолството на Република България в Берлин до този миг не е постъпвала публична информация от немските управляващи за починали или потърпевши български жители, при строителния случай в град Хамбург по-рано през днешния ден. Това оповестиха от Министерството на външните работи (МВнР).

След появилата се в медиите информация, че потърпевшите при случая са български жители, посолството на Република България в Берлин неотложно е открило контакт с способените полицейски и трудови служби в Хамбург.

По тяхна информация, следствието на злополуката към момента не е завършило и на този стадий не може да бъде дадена съответна информация по отношение на самоличността и поданството на потърпевшите, показват от Министерство на външните работи.

Българското дипломатическо посланичество в Берлин остава в непрекъсната връзка с способените локални управляващи. При нужда от подпомагане българските жители могат да се свържат с посолството ни в Берлин на телефон: +49 30 201 0922 или на e-mail: [email protected]

В понеделник при случай се е срутило осеметажно скеле в строителната зона " Юберзеквартир " в пристанищния регион " Хафен сити ", където се построяват търговски център, заведения за хранене, офиси и хотели.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР