В последното състезание за сезона във Формула 1 в Абу

...
В последното състезание за сезона във Формула 1 в Абу
Коментари Харесай

Защо Ферари отново разочарова в Абу Даби?

В последното съревнование за сезона във Формула 1 в Абу Даби отборът на Ферари още веднъж разочарова с представянето си. На стартовата решетка Шарл Льоклер започва от третата позиция, само че още на старта съумя да изпревари Макс Ферстапен от Ред Бул, само че в последна сметка поради припрян първи стоп младият монегаск приключи на третата позиция.

Другият водач на "черните кончета " Себастиан Фетел започва четвърти, само че не съумя да прогресира, като даже бе изпреварен от Валтери Ботас, който започва от последната позиция и по този начин замърши пети.

През целия сезон италианския отбор парвеше глупави неточности, които костваха възможностите за по този начин мечтаната купа. Преди началото на сезона се считаше, че Ферари най-накрая ще могат да окажат сериозен отпор на Мерцедес, само че освен, че не съумяха, а дори бяха изпреварени и от отбора на Ред Бул и в частност от Макс Ферстапен.

В Абу Даби се видя, че даже на вършиме, където Ферари би трябвало да имат преимущество, Ред Бул съумя да ги изпревари.

Каква е повода за проблемите за Ферари и за какво се стига до тях, можете да видите във видеото и да чуете експертните разбори от нашите коментатори.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР