В последното развитие на сагата за двубоя на гигантите се

...
В последното развитие на сагата за двубоя на гигантите се
Коментари Харесай

Мъск и Цукърбърг може да се бият като гладиатори

В последното развиване на сагата за „ дуела на колосите ” се намеси италианският министър на културата, заяви Военновъздушни сили. Дженаро Санджулиано сподели през вчерашния ден, че е разговарял с Илон Мъск, предлагайки „ конфликтът ” да се реализира като благотворителна акция.

Милиардерите, 52-годишният Илон Мъск, притежател на медийната платвофра Х (бивш Twitter) и 39-годишният Марк Зукърбърг, притежател на Meta (бивш Facebook) от юни се подкокоросват един различен да премерят сили на тепиха, освен това – в клетка. Ако дуелът се реализира по оферти от Италия метод, концепцията е да притегли милиони дарения.

Дата още не е контрактувана, заяви Марк Цукърбърг, само че Илон Мъск помоли за няколко месеца пролонгация, поради проблеми с рамото. Собственикът на Tesla сподели, че е разговарял освен с италианския министър на културата, само че и с премиера на Италия Джорджа Мелони. „ Те се споразумяха да предложат епична локация. Всичко в границите на камерата ще бъде „ античен Рим ”, тъй че въобще нищо съвременно ”, написа...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР