В последното денонощие огнеборци и доброволци в цяла страната се

...
В последното денонощие огнеборци и доброволци в цяла страната се
Коментари Харесай

ОБЗОР: Огнените стихии в страната взеха жертва, тежка катастрофа затвори Асеновградско шосе

В последното денонощие огнеборци и доброволци в цяла страната се бориха с потушаването на десетки пожари. Някои от тях излязоха отвън контрола им и това докара до оповестяване на бедствено състояние в областите Пазарджик и Хасково.
Прочетете още
Продължава битката с огъня и над панагюрското село Елшица. Там пламъците обгърнаха хиляди декара гора. Огънят е на към километър от първите къщи, само че няма заплаха за хората. В битката се включиха и хеликоптери:

За страдание стихията взе и жертва. Доброволец откри гибелта си в опит да окаже поддръжка на пожарникарите:

Тежка злополука е станала през днешния ден на Асеновградско шосе след КЦМ в посока Пловдив. В случая участваха две коли. Няма потърпевши. Щетите от конфликта са единствено материални.

Новите седалки на стадион „ Христо Ботев “ ще бъдат доставени и инсталирани от компания „ СпортЛаб “ ЕООД. Това стана ясно през днешния ден след отварянето на офертите за публичната поръчка в Община Пловдив. Все още обаче следва договорът сред двете страни да бъде подписан публично.

Служебният министър на опазването на здравето доктор Асен Меджидиев подписа заповед, която трансформира ограниченията за една седмица.

Кредитите на българските семейства към този момент са 31.111 милиарда лв. . Това сочат данни на Българска народна банка към края на юни тази година. Това съставлява нарастване от близо 15% на годишна база.

През последните дни по бензиностанциите се следи лек спад в цените на най-масовите горива – бензин, дизел и пропан-бутан и внезапно нарастване в цената на метана.

Два ремонта на съществени пътища в Пловдивска област започват от през днешния ден. През контракта на АПИ „ Европейски пътища” стартират ремонта на още една права от Околовръстния път на Пловдив и на 11 километра от пътя I-8 Пловдив – Садово.

Колко паркинги и паркоместа са построени в Пловдив за последните три години? Ако питате градските управляващи те са хиляди, само че в случай че питате водачите – те може даже да се намалели. Вижте за какво се получава по този начин:

Познатата скица с транспортните билети продължава да се практикува в Пловдив. Шофьор от маршрутна линия номер 5 -село Труд - жк Тракия се пробва да мами пасажерите, като взима пари за билети, само че не дава такива на пасажерите. Вижте по какъв начин той реализира схемата си:

Пловдивският областен съд осъди на 6 години затвор при първичен непоколебим режим 41-годишният Иван Тръненски - Трънчето от Хисаря, който е главно настоящо лице във въоръжения обир на казино в ЖР „ Тракия ". Съдът го призна за отговорен за това, че се е опитал в съучастничество с едно от крупиетата- Злати Златев да присвои сумата от 28 852 лв..

Окръжна прокуратура-Пловдив внесе обвинителен акт по отношение на 50-годишния Васил Колев. Той е предаден на съд за това, че на в гр. Първомай умъртвил 33-годишния Димитър Митков, който умря на идващия ден.

18-годишен гражданин на Първомай бе хванат директно след домова кражба.

Спасители от Слънчев Бряг са пребили полски туристи пред очите на десетки почиващи на плажа. Това заяви един от потърпевшите, 22-годишният Адриан. Мъжете почнали жестоко да се саморазправя с двойка, която навлиза в морето на червен байрак, а няколко плажуващи са създали видеоклипове на случая, който се е случил в следобедните часове на понеделник.

Когато намирисва на липса на управническа подготвеност или за какво би трябвало да зарежем някои номера в детската градина. Преди седмица Румяна Самоковарева, заела кметското кресло в Крумово през 2011г., съумя с едно свое на пръв взор нищожно предписание да провокира редица питанки. Вижте за какво:


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР