В последно време темата за ваксините срещу COVID-19 става все

...
В последно време темата за ваксините срещу COVID-19 става все
Коментари Харесай

Два ангела на Victoria's Secret и антиваксърският пост, кой...

В последно време тематиката за имунизациите против COVID-19 става все по-чувствителна и известните персони би трябвало да бъдат в действителност деликатни, когато показват мнението си по въпроса.

Разбира се, множеството споделят позицията на учените, че това е методът да се избавим от пандемията, и към този момент са се ваксинирали. Но има и други, които са на малко по-различна позиция.

След Ники Минаж, която отнесе съществени рецензии, в този момент на дневен ред е Даутцен Крус.

Преди дни нидерландският модел, който беше и ангел на Victoria`s Secret, съобщи, че към този момент няма желание да се имунизира против COVID-19. Освен това не счита, че би трябвало да бъде принуждавана по един или различен метод да го прави, с цел да потвърждава здравето си и по този начин да има право да бъде част от обществото.

Крус акцентира също, че не приема изключването на някои хора от обществения живот поради техния медицински статус и поради това дали са имунизирани или не. А думите й провокираха вълна от отрицание.

Е, откри се и кой да отбрани русия модел - колежката й Жизел Бюндхен. Отново в обществените мрежи тя изрече мнението си в нейна поддръжка.

" Познавам Даутцен и тя е блага и любяща персона ", стартира позицията й.
 Снимка 547751
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР