В последно време стана някаква мода сред известните дами в

...
В последно време стана някаква мода сред известните дами в
Коментари Харесай

Сара Джесика Паркър и побелелите й коси

В последно време стана някаква мода измежду известните дами в по-напреднала възраст да показват побелелите си коси и да се демонстрират без грим , с цел да затвърдят мнението си, че да остаряваш не е недостатък.
 Катрин Зита-Джоунс, естествената хубост и селфито с посивяла коса и без грим
Катрин Зита-Джоунс без грим и с бели коси

Да живее естествената хубост

Поредната звезда, която се осмели да го направи, е Сара Джесика Паркър . Да, всички си я спомняме като безупречната Кари Брадшоу от " Сексът и градът ", само че годините си минават и не простят и на нея.

Тези дни в обществените мрежи се появиха папарашки фотоси на актрисата, снимани по време на една от почивките на снимачния развой в Ню Йорк на продължението на сериала, което ще носи името And Just Like That .

¡Bien! fue captada lejos del glamour que la caracteriza, cenando con el presentador Andy Cohen y una persona más en un restaurante de lujo en Nueva York, localidad en donde se le ha visto debido a que está filmando el remake de la serie.
— JavierPozaInforma (@pozainforma)
Докато Джесика Паркър похапва с сътрудника си Анди Коен, нашето внимание е привлечено от побелелите й коси, както и от обстоятелството, че наподобява много състарена за своите 56 години .

Очевидно актрисата е без снимачния си грим и прическа и незабавно ни изниква въпросът дали и в продължението на паметния сериал, който я направи звезда, ще наподобява по същия метод. Съдейки по фотосите, които видяхме до този миг, отговорът е негативен.
 And Just Like That,
Ето по какъв начин наподобяват Кари, Миранда и Шарлот през днешния ден

Репетициите на продължението на " Сексът и градът " започнаха

Но сме сигурни, че приятелките ще съумеят още веднъж да ни разсмеят, а и да вдъхнат убеденост на всички дами, че могат да обичат себе си и да се усещат добре в кожата си, без значение от възрастта и белезите, които тя оставя .

Cynthia Nixon, Kristin Davis and on the set of the HBOMax's reboot series in New York City. The girls have shocked expressions on their faces as they stand next to one another on the NYC sidewalk.
— Gossip Bae (@gossipbaetweets)
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР