В последно време стана модерно известните българки да си снимат

...
В последно време стана модерно известните българки да си снимат
Коментари Харесай

WTF?! И Андреа като Джулката - заголи дупе на плажа, заговори за странни неща

В последно време стана съвременно известните българки да си снимат задните елементи. Последна беше Джулиана Гани, която по този метод " поздрави " злобарите си с обръщение вид kiss my ass:

Е, фотото до известна степен повтори Андреа, която се снима от Крит единствено по задни елементи:

Виж още: След " Ергенът ": Александра Гърдева търси любовта на живота си 

И в случай че си мислите, че това е необичайно, почакайте да прочетете какво е написала Андреа под фотографията. " Нашият физически свят наподобява подготвен и кадърен да посрещне потребностите на духовно пробудения нов Свръхчовек. Ограниченията или условията на нашия веществен свят не са същинският проблем, а нашето лично духовно схващане и философска мъдрост, която изостава ".

Ок. Дори това не е всичко. Под сходна фотография, само че от малко по-далечен проект, Андреа твърди, че е артикул на постмодернизма.

Виж още: Наско не изпуска Лидия даже и за секунда: Рапърът последва фолк дивата и във Виена

Самата Андреа разгласи неотдавна, че е във връзка. Не знаем с кого е във връзка, само че всичко това ни подсети прекалено много на Мегз, която от скоро стартира да написа сходни неща на британски от Дубай, до момента в който дъвчи и плюе храната, която приема. 

Иначе задните елементи на Андреа " нападат " и от сторита, само че там не наподобяват по този начин положителни, по тази причина ще ви ги спестим. Певицта е в Крит с компания, евентуално на море. 

Изображение: https://www.instagram.com/andreabulgaria/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР