В последно време синът на Софи Маринова – Лоренцо, е

...
В последно време синът на Софи Маринова – Лоренцо, е
Коментари Харесай

И майка му не може да го спаси вече! Лоренцо сериозно закъса

В последно време синът на Софи Маринова – Лоренцо, е изпаднал до такава степен, че даже не може да си заплаща сметките в заведенията. Вместо пари, той оставял по нещо в залог. Една от излагациите му била тези дни в известен наргиле бар, научи " Уикенд " от очевидци на резила му. 

Младокът нямал 40 лв. за сметката и си тръгнал, без да заплаща, а като
залог, че ще покрие дълга си, оставил ключовете и автомобила си. За да погаси борча, на Лоренцо му били нужни цели два дни.

До патовата обстановка се стигнало, откакто младия ром се скарал с майка си Софи Маринова. Понеже тя го упреквала, че е ленив и по през целия ден не прави нищо друго, с изключение на да обикаля заведения и игрални зали, двамата се сдърпали съществено. Докато били в положителни връзки, певицата му давала по 300-400 лв. дневно, с които младежът да разполага. Половинката й Гринго бил срещу Лоренцо да получава толкоз пари и постоянно имало кавги по тематиката, поради които тя отнасяла по някой различен пестник.

Лоренцо често залагал и фамилни бижута, полезности и картини, които след това Гринго откупвал. Вероятно заради тази причина младежът се слави като любим на притежателите на заложни къщи, които се възползват от незнанието му и постоянно му оферират мощно занижени цени за предметите. Лоренцо даже дал автомобила си на лихвари за 13 000 лв., въпреки действителната цена на возилото с марка " Мерцедес " да е към пет пъти по-висока.

След като схванала за пристрастеността на сина си към
хазарта, певицата му спряла парите. Тогава Лоренцо се изнесъл с приятелката си за 10 дни в столичен 5-звезден хотел, където нощувката е почти 300 лв. на вечер. През това време негов прочут му споделил, че краде финален модел айфони от огромна комерсиална верига и може да се договорят по 350 лева за брой. Лоренцо незабавно клъвнал и решил, че ще прави бизнес с крадените телефони. Дал 35 000 лв. за 100 броя айфони, само че не получил нищо. " Онзи хитрец безусловно се покри и Лоренцо пи една студена вода. Това напълно го довърши и остави без пукната пара. А за похлупак майка му разбра и го отсвири ", издава източникът на " Уикенд ".

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР