В последно време се наблюдава тенденцията част от водачите да

...
В последно време се наблюдава тенденцията част от водачите да
Коментари Харесай

СДВР: Все повече водачи са агресивни и не спазват разпоредбите на полицията

В последно време се следи наклонността част от водачите да агресират и да не съблюдават разпорежданията на полицейските органи. Това сподели шефът на Столична дирекция на вътрешните работи старши комисар Георги Хаджиев, който участва на подготовка по организацията за отчасти отваряне на парковете в София.

„ От през вчерашния ден имаме три случая на непокорство на служителите на реда. Освен обвиняванията по член 355, получават обвинявания и по член 270 по тази причина, че не извършват полицейските разпоредби. В този случай хората се задържат, повдигат им се обвиняванията. Автомобилите им се изземват по досъдебните производства и ограниченията са безапелационни “, изясни той.

Попитан дали се събират санкциите, комисар Хаджиев сподели, че към момента не са издадени наказателните постановления, само че досега, от въвеждането на ограниченията, Столична дирекция на вътрешните работи е съставило към 1 800 акта.

„ От тези актове са по завоведта на министър Ананиев, част от които са за неносенето на маски, а други за несъблюдение на заповедта за посещаване на паркове и градинки “, уточни шефът на Столична дирекция на вътрешните работи.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР