В последно време родните инфлуенсърки нямат граници, но това е

...
В последно време родните инфлуенсърки нямат граници, но това е
Коментари Харесай

"Хладно ти е май така, зрънчо": Цвети на Криско втрещи София, разходи се без сутиен

В последно време родните инфлуенсърки нямат граници, само че това е добре пристигнало за нас (дяволска усмивка). Явно е съвременно още веднъж да се върви без всякакво долни дрехи, в случай че съдим от профилите на някои известни БГ мацки.

Половинката на Криско също реши да разноски силиконовите бомби без поддръжката на сутиен, а ние отново подчертаваме – нямаме нищо срещу! Цвети е млада, хубава и несъмнено има какво да покаже. 

Виж още: Стратимир от " Игри на волята " е непорочен? Риалити звездата с откровения в Instagram

Последователите на Цвети също са удовлетворени от фотото, което тя постна в Instagram. " Хладно ти е май по този начин, зрънчо ", написа бдителен мъж, чието внимателно око също не е пропуснало обстоятелството, че брюнетката е без сутиен. 

Вижда се с просто око, че под розовата плетена жилетка няма нищо, което да придържа огромните бомби на Цвети. На нея не ѝ е нужен обаче сутиен. Заради този резултат всяка втора " звезда " у нас си прави гърдите. 

Иначе имаше много клюки напоследък, че Криско към този момент не се радва на прелестите на Цвети. Твърдеше се, че двамата поставили завършек на връзката си, само че го пазели в загадка. Истината обаче е, че двамата са към момента дружно, гледат си Амая и Даниел и си харчат парите на воля (но не и за сутиени).

Виж още: Пак ли? Симона Загорова шашна със фотоси и прекали с фотошопа 

Изображение: https://www.instagram.com/cvetelinapetrova1/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР