В последно време Ребъл Уилсън е пълна с изненади: след

...
В последно време Ребъл Уилсън е пълна с изненади: след
Коментари Харесай

Ребъл Уилсън с признание: Лесбийка съм!

В последно време Ребъл Уилсън е цялостна с изненади: откакто разгласи 2022 за своя „ година на здравето “ в Instagram, актрисата смъкна над трийсет кила и тотално преобрази образа си.

По всяка възможност познавате звездата от участията ѝ в блокбъстъри като „ Перфектният темп “, „ Шаферки “, „ Нощ в музея 4 “ и още доста. Комедийният гений на актрисата трансформира функциите на шантави персонажи в нейна запазена марка – факт, който най-вероятно скоро ще се промени, защото Ребъл към този момент има визия на съдбовна жена. 

Виж още: Топ 5 на специалностите с неправилен имидж 

Актрисата наподобява самоуверено прави крачки към мечтания живот – освен в областта на здравето, само че и в любовта.  Тя разгласява в Instagram фотография до красива руса дама с описанието „ Мислех си, че ми би трябвало Дисни принц, само че може би от самото начало съм търсила Дисни принцеса “. Изречението тя приключи с хаштага #loveislove, който е знак на LGBTQ+ обществото.

Жената до нея е дизайнерката на облекла и бижута Рамона Агрума, а двете се срещат с помощта на артиста и артист Хю Шеридан, който е техен общ прочут. Пред австалийското радио 2Day FM Хю показа, че обичал да го раздава сватовник, а Ребъл и Рамона му се сторили съвършени една за друга. Е, наподобява е бил прав, защото през май Ребъл разкри пред списание People, че е бясно влюбена в актуалната си половинка (без обаче да загатва за пола ѝ).

„ Когато се погрижиш за здравето си и себеоценката ти се повиши, започваш да привличаш друг вид сътрудници, “ изясни тогава звездата. „ Имала съм положителни връзки с всичките си някогашни, само че това несъмнено е най-пълноценната ми връзка. “

Щастието ѝ бе нарушено единствено от натиска на жълтата преса. На 11 юни журналистът Андрю Хорнъри от The Sydney Morning Herald разгласява гневна публикация, в която изясни, че от вестника разбрали за половата ориентировка на Ребъл първи и се свързали с нея за коментар. 

Виж още: Шокиращо! Свалиха скандална блогърка от аероплан, гърдите ѝ били проблем

Вместо да отговори обаче, актрисата предпочела сама да разгласи новината онлайн. „ Уилсън умишлено унищожи публикацията ни по тематиката като призна в Instagram, “ разяснява ядно Хорнъри. Феновете на Ребъл се втурнаха в нейна отбрана, обвинявайки The Sydney Morning Herald в неетично отношение и бъркане в персоналния живот на хората.

Самата актриса се дистанцира от драмата, разяснявайки в Twitter: „ Благодаря за поддръжката. Поставиха ме в комплицирана обстановка, само че се пробвах да я разреша елегантно. “ Смятаме, че ѝ се получи!

Изображение: https://www.instagram.com/rebelwilson/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР