В последно време няколко криптоактива се открояват като потенциални конкуренти

...
В последно време няколко криптоактива се открояват като потенциални конкуренти
Коментари Харесай

Топ 5 на меме криптовалутите за 2023 година

В последно време няколко криптоактива се открояват като евентуални съперници на едни от най-известните меме криптовалути на крипто пазара, Dogecoin и Шиба Ину, демонстрирайки способността си да осъществят сериозен напредък през 2023 година и може би даже да завладяват позиции на водачите измежду меме активите.

Floki (FLOKI)

Floki Inu е криптовалута, която съгласно информацията е форк на Шиба Ину, основана през август 2020 година Токенът на плана – FLOKI – е построен върху блокчейна на Етериум и има за цел да стане най-популярната меме криптовалута .

Floki (FLOKI) притегли вниманието на обществеността, откакто се повиши с съвсем 40% за един ден с помощта на внедряването на стейкинг функционалност в тестването на платформата, както и на листването на токена в Binance.US.   Неотдавна Floki стана първата меме криптовалута, която получи влиятелната златна отметка на своя акаунт в Twitter.

Към момента на писане на публикацията цената на Floki се равнява на $0.0000326, демонстрирайки спад от към 12% през предходните седем дни. Пазарната капитализация на плана е $317 милиона.

Обобщението и пълзящите междинни на еднодневния механически разбор на TradingView сочат към със надлежно 13 и 10 сигнала. Осцилаторите. демонстрират “продажба ” при 3.

Tamadoge (TAMA)

Tamadoge (TAMA) е криптовалута, която се основава на известния Dogecoin (DOGE) и Тамагочи, играчката от детството, която ни позволяваше да имаме виртуални домашни любимци.

Tamadoge (TAMA) е меме монета с неповторима полза, която категорично се употребява за закупуване на домашни любимци Tamadoge и за аркадни игри. За токена TAMA не е наложена такса върху транзакциите, защото екипът на Tamadoge има вяра, че цената на токена се крие в неговата полза, а не в спекулативната търговия.

Неотдавнашното сполучливо стартиране на Tamadoge (TAMA) на крипто борсата ByBit и стартирането на новата игра са част от разширенията на play-to-earn   екосистемата, която разрешава на потребителите да основават, развъждат и да се бият със своите домашни любимци в, както и да се изкачват в класациите и да печелят награди.


 


Към момента на правене на публикацията цифровия актив, наименуван TAMA, се търгува на цена от $0.021, което съставлява спад от 4.5% за деня и осъществя впечатляващо повишаване от към 100% за последните 30 дни. Пазарната капитализация на плана е $37.6 милиона.

Обобщението на еднодневния механически разбор на TradingView сочи към с 9 сигнала. Същото се отнася и за пълзящите междинни и осцилаторите със 7 и 2 сигнала, надлежно.

Pepe (PEPE)

Pepe, нова криптовалута в бранша на меме токените, в последно време притегля доста внимание, заради положителното си показване.

Новата меме монета черпи ентусиазъм от, добре познато меме в интернет културата, само че не е обвързвано със основателя на мемето – Мат Фюри.

Криптовалутата Pepe (PEPE) притегли вниманието на обществеността поради забележителния си триумф, който към този момент съумя да трансформира най-малко двама от ранните ѝ вложители в милионери.  

Понастоящем цената на Pepe е $0.000001165, като за деня се е нараснала с към 10.25%, само че за последните 30 дни нарастването е над 300% и има пазарна капитализация от $515 милиона (което още не е доказано от CoinMarketCap).

Обобщението и пълзящите междинни на еднодневния механически разбор на TradingView сочат към надлежно   с 3 сигнала, до момента в който осцилаторите демонстрират “продажба ” с 2.

Baby Dogecoin (BABYDOGE)

Baby Dogecoin (BABYDOGE) е децентрализирана криптовалута, основана през 2021 година като занимателен, подкрепящ и учебен спиноф на Dogecoin.

Създадена като занимателна и просветителна опция на Dogecoin, задачата на Baby Doge Coin (BABYDOGE) е да запознае начинаещите с блокчейн технологията и цифровите активи. Неотдавна BABYDOGE разгласи партньорство с текстово-базираната AI платформа ChatGPT, с цел да работят дружно по поддържането въз основата от познания на общността.

Към момента на писане на публикацията, Baby Dogecoin се прави оценка на $0.000000002552, отчитайки спад от 5.5% за миналата седмица. Пазарната капитализация на плана е $313 милиона.

Обобщението и пълзящите междинни на еднодневния механически разбор на TradingView сочат към с 1 сигнал.


НЕ ИЗПУСКАЙ: 


Dogelon Mars (ELON)

Dogelon Mars е план на тематика кучета, който има за цел да повтори триумфа на Dogecoin (DOGE). Цел на токена на плана, ELON, е да служи като, която бъдещите галактически колонизатори могат да употребяват на Марс и оттатък него.

Меме криптовалута е въодушевена от създателя на SpaceX, Илон Мъск и е построена върху блокчейна на Етериум (ETH). Активът мощно разчита на своята общественост, която наброява над 400,000 почитатели в Twitter и повече от 50,000 членове на Telegram, които интензивно вземат участие в създаването и популяризирането му.

Към момента на писане на публикацията цената на ELON възлиза на $0.0000002796. Това съставлява 12% скок за деня и към 4.7% за последната седмица. Меме монетата има капацитет да се изстреля внезапно нагоре, както се видя в средата на февруари, когато цената ѝ за малко доближи $0.0000005097. Пазарната капитализация на плана се равнява на $154 милиона.

Пълзящите междинни на еднодневния механически разбор на TradingView сочи към с 11 сигнала, до момента в който осцилаторите допускат с 3.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР