В последно време никой не очакваше да има каквато и

...
В последно време никой не очакваше да има каквато и
Коментари Харесай

Най-драматичните 90 минути през уикенда с Livestream и Топ Коефициенти от efbet

В последно време никой не очакваше да има каквато и да е драма в европейските шампионати. От седмици се знаят първенците на Англия, Италия, Испания и Франция, а надали бяха мнозина, които чакаха в Германия да се стигне до някаква изненада. Байерн Мюнхен обаче продължи срутва си след уволнението на Юлиан Нагелсман и 90 минути преди края на шампионата, баварците са в ролята на новобранец за спечелването на купата.

В Първа Бундеслига се обрисуват фантастични 90 минути в съботния следобяд, защото не са ясни първенецът, всички участници в европейските клубни шампионати, както и вторият сигурен, изпадащ в долния ешелон. И всичките 10 мача, които ще решат ориста на крайното класиране в Германия, могат да бъдат проследени посредством " Livestream " услугата на платформата за онлайн спортни залози efbet.

Кой ще завоюва купата - Борусия (Дортмунд) или Байерн Мюнхен?

След като позволи поврат вкъщи в последния кръг, Байерн към този момент изостава на 2 точки от " жълто-черните ", които са със 70 точки. Логично, момчетата на Един Терзич са голям любимец да вземат купата в последния кръг, откакто са домакини на Майнц 05.

efbet дава 1.19* коефициент за домакините на " Сигнал Идуна Парк ", които са в серия от 11 следващи победи във всички шампионати вкъщи. Равенството е оценено на 9.20*, а победа на Майнц - 14.00*! Трябва да се означи, че гостуващата селекция не се бори за нищо в дуела, само че в това време има победа, тъждество и загуба в последните си 3 гостувания в Дортмунд.

``

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР