В последно време никой не очакваше да има каквато и

...
В последно време никой не очакваше да има каквато и
Коментари Харесай

Най-драматичните 90 минути през уикенда с Livestream и Топ Коефициенти от efbet

В последно време никой не очакваше да има каквато и да е драма в европейските шампионати. От седмици се знаят първенците на Англия, Италия, Испания и Франция, а надали бяха мнозина, които чакаха в Германия да се стигне до някаква изненада. Байерн (Мюнхен) обаче продължи срутва си след уволнението на Юлиан Нагелсман и 90 минути преди края на шампионата, баварците са в ролята на новобранец за спечелването на купата.

В Първа Бундеслига се обрисуват фантастични 90 минути в съботния следобяд, защото не са ясни първенецът, всички участници в европейските клубни шампионати, както и вторият сигурен, изпадащ в долния ешелон. И всичките 10 мача, които ще решат ориста на крайното класиране в Германия, могат да бъдат проследени посредством " Livestream " услугата на платформата за.

Кой ще завоюва купата - Борусия (Дортмунд) или Байерн (Мюнхен)?

След като позволи поврат вкъщи в последния кръг, Байерн към този момент изостава на 2 точки

от " жълто-черните ", които са със 70 точки. Логично, момчетата на Един Терзич са голям любимец да вземат купата в последния кръг, откакто са домакини на Майнц 05.

дава 1.19* коефициент за домакините на " Сигнал Идуна Парк ", които са в серия от 11 следващи победи във всички шампионати вкъщи. Равенството е оценено на 9.20*, а победа на Майнц - 14.00*! Трябва да се означи, че гостуващата селекция не се бори за нищо в дуела, само че в това време има победа, тъждество и загуба в последните си 3 гостувания в Дортмунд.

Байерн е посетител на Кьолн, като е в серия от 8 победи на посетители на този противник. Баварците са с коефициент от 1.34* да завоюва мача, а успеха е наложителна, в случай че Томас Тухел има даже капка вяра, че няма да изпусне и третия трофей, за който се бореше в последните 2 месеца.

Ако завършат с еднакъв брой точки, головата разлика ще дефинира кой ще е първенец (предимството изрично е за Байерн).

Кой ще играе в Шампионска лига - Унион или Фрайбург?

Съботата е извънредно значим ден за два тима, които никой не очакваше да види толкоз високо в класирането - Унион Берлин и Фрайбург. Двата отбора са с еднакъв брой точки (59), само че столичният клуб е на 4-то място поради по-добрата си голова разлика (4 позволени попадения по-малко).

Задачата на Унион в последния кръг наподобява по-лесна, излизайки като любимец (1.46*) вкъщи против Вердер Бремен, където играе Илия Груев. Фрайбург пък има тежка задача, като е в ролята на новобранец (2.85*) в гостуването си на Айнтрахт във Франкфурт. Домакините имат научен късмет да се доберат до място в Европа, тъй че има и защо да играят.

Ако завършат с еднакъв брой точки, головата разлика ще дефинира кой ще е №4 в класирането (в момента преимуществото е за Унион).

Кои тимове ще завоюват в борбата за оцеляване?

Шалке (31 точки) сега се намира на 17-то място и е в зоната на изпадащите, до момента в който Бохум (32) е на 16-та позиция, която праща тимът, приключил там, на бараж против отбор от Втора Бундеслига. И двата тима са с извънредно слаба голова разлика и би трябвало да разчитат на неточности на тимовете пред тях, с цел да продължат да се надяват на оцеляване. Застрашени са Щутгарт (32), Аугсбург (34) и, най-малко на доктрина, Хофенхайм (35 точки). Ето и кои са мачовете в последния кръг на тези тимове с Топ Коефициентите от efbet:

 Република България Лайпциг - Шалке 04: 1 - 1.65*; Х - 4.85*; 2 - 4.70*

 Бохум - Байер Леверкузен: 1 - 3.35*; Х - 4.10*; 2 - 2.10*

 Щутгарт - Хофенхайм: 1 - 1.60*; Х - 4.80*; 2 - 5.25*

 Борусия (М) - Аугсбург: 1 - 2.30*; Х - 3.90*; 2 - 3.00*

Всички мачове от Бундеслигата - На Живо в efbet

Всички мачове от последния кръг, както беше през целия сезон до момента, могат да бъдат гледани На Живо в платформата на efbet. Компанията предлага " Livestream " за десетки шампионати и шампионати на потребителите, които имат мин. 0,01 ст. в игралната си сметка.

Потребителите могат да трансферират от мач на мач или да гледат по едно и също време няколко дуела в разнообразни табове. По този метод може да се следи цялата конспирация в Германия - без значение дали става въпрос за шампионския двубой, или за борбата за оцеляване.

Отговорна игра

Спортните залози и казино игрите са част от игралната промишленост, към която би трябвало да се гледа единствено като на средство за развлечение. Хазартът не може и не би трябвало да бъде употребен като източник на спомагателни или съществени доходи.

Не забравяйте, че присъединяване в
хазартни игри крие риск от насърчаване на взаимозависимост! Повече информация по отношение на виновния хазарт и предварителната защита от опасности е налична в секция " Разумно залагане " на efbet.com и в уеб страницата на Национална агенция за приходите.

*Коефициентите могат да подлежат на смяна. Актуалните коефициенти могат да се видят директно преди
залог на платформата efbet.com.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР