В последно време на Брад Пит се приписва връзка с

...
В последно време на Брад Пит се приписва връзка с
Коментари Харесай

Търси ли Брад Пит сериозна връзка?

В последно време на Брад Пит се приписва връзка с Нери Оксман , професор от Масачузетския софтуерен институт. Приятели на холивудския артист обаче са твърдо уверени, че в проектите му на този стадий не влизат съществени връзки, заяви Контактмюзик.

Според източници от обкръжението на 54-годишния Брад Пит той и Нери Оксман публично не са двойка. Причината е, че артистът не е подготвен да се впусне в сериозна връзка, защото е фокусиран върху кариерата и децата си.

" Б рад е излизал на срещи, само че на този стадий не възнамерява съществено обвързване . Фокусът му сега е ориентиран към двете най-значими неща в живота му - децата и работата . За него да бъде татко е най-важното. Брад е удовлетворен от настоящето си състояние и когато не е зает с работа, се радва на времето, прекарано с децата ", споделя неназован източник от обкръжението на артиста, представен от " Ентъртейнмънт тунайт ".

 

Брад Пит неотдавна се е завърнал в Лос Анджелис, откакто е прекарал известно време с шестте си деца в Лондон, където майка им Анджелина Джоли снима новия си филм.

Пит и Джоли се разделиха през 2016 година след траял две години брак. След раздялата си холивудските звезди поведоха правосъдни разногласия за попечителството над децата , напомня изданието.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР