В последно време много му се събра на принц Уилям,

...
В последно време много му се събра на принц Уилям,
Коментари Харесай

Сериалът, който разгневи принц Уилям

В последно време доста му се събра на принц Уилям , когато става въпрос за мемоари и разкрития, свързани с починалата му майка Даяна Спенсър. Тези дни стана ясно, че той застава зад следствието на BBC, обвързвано с следващия документален филм за Лейди Ди и нейното изявление за предаването " Панорама " от 1995 година
 Принц Уилям, принцеса Даяна и по какъв начин херцогът на Кеймбридж ще отбрани достойнството на майка си
Истината за Даяна, която Уилям желае да разбере

Когато един принц брани достойнството на майка си

Междувременно пък херцогът на Кеймбридж е изразил и неодобрението си към новия сезон на сериала на Netflix The Crown , в който майка му също е основно настоящо лице. Той стартира да се излъчва преди броени дни, на 15 ноември.

Според източници, представени от английските медии, почитателите на сериала в кралския двор са много малко. Докато да вземем за пример Камила Паркър би проследила с интерес сюжета, на принцовете Уилям и Хари сигурно няма да им е прелестно да гледат по какъв начин е пресъздаден краха на брака на родителите им.

Кралицата също не е гледал сериала, само че се е интересувала от писаното за него в медиите. Принц Филип пък е останал надълбоко отчаян от неточностите в него и най-много от приписваната му връзка с балерина.

Със сигурност никой от кралското семейство не е удовлетворен от разкритията и от това, че всичко, показвано в The Crown се приема от феновете като безспорен факт . Но най-разочарован от продукцията наподобява е принц Уиялм.

Херцогът на Кеймбридж не може да се сдобри с " гротесковия и неистински " облик на неговите родители , който сериалът построява - на жестокия мъж и неговата жертва. Затова и той е " погнусен " от всичко , което се излъчва, с цел да се гони облага на гърба на непознатия живот, предава Daily Mail.

Принц Уилям е ядосан и на своя по-малък брат поради това, че с Меган Маркъл сключила договорка за милиони точно с Netflix. За него това е показателно, че той няма срещу това, което стрийминг платформата е сътворила в сериала, и е подготвен да одобри тяхната истина поради високата цена, която му се предлага.
 Принцеса Даяна, карането на ролкови кънки в двореца Кенсингтън и сцената в The Crown на Netflix
Да, Даяна е карала кънки в двореца

Какво ли не е виждал дворецът Кенсингтън...

Очевидно на плещите на бъдещия крал пада и още една значима и тежка задача - да прани паметта и достойнството на своята майка, както и на кралското семейство. А принц Хари с изключение на от кралския двор, е абдикирал и от този мълчалив ангажимент към починалата си майка.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР