В последно време Мара Отварачката шпори из София само със

...
В последно време Мара Отварачката шпори из София само със
Коментари Харесай

Мара и Миро кътат в гаража коли за 1 млн. лева

В последно време Мара Отварачката шпори из София единствено със скутер. Миньончето се хвали по какъв начин пърпори с дребното моторче, което несъмнено й отива. Певицата и мъжът й Мирослав Соколов имат в гаража си червен джип „ Ламборгини Урус ” за към 250 000 евро, „ Порше Тайкан ” на ток, което коства към 300 000 лв. и е най-скъпата елекрическа кола в света, както и спортно „ Порше Турбо S ” за „ скромните ” 200 бона, написа в новия си брой в. „ Уикенд ”.

За момента в света няма по-луксозен автомобил на ток от „ Порше Тайкан ”. Колите на Мара и Миро не са чисто нови, само че са на малко километри. Дзвера, както е прякорът на лихваря, вкарва возила за пласиране, като част от тях записва и кара по към година, а по-късно ги пласира. Разбира се, Мария прецизно снима всичките коли и ги показва като дарове за нея, а в действителност това са просто оборотни коли, които й дават да кара. Семейството си е оставило цели три возила, които употребява съгласно настроението. Скутерът е единствено за Мария, тъй като Миро тежи над 120 кг и мъчно ще се придвижва с него.

Автомобилите стоят паркирани в гаража на къщата, която населяват Отварачкови. Те се изнесоха чартърен след абсурда с побоя над певицата. Припомняме, че напролет Миро преби жена си и беше навреме задържан още същата нощ, само че тя му елементарни и още веднъж се върна при него. Причината е тривиална – пари. Младото семейство реши да не пречи на съседите с виковете си и се изнесе в къща в „ Бояна ”.



Певицата в последно време се движи със скутер, а зад нея се вижда автопаркът на фамилията

Всички возила на Мара и Миро са с номер Сухопътни войски 2М2М, който е тяхна запазена марка от началото на формалната им връзка. 15 бона костват регистрационните табели със златния номер. Комбинацията от 2 и М е алегорична и е обвързвана с имената на двойката – Мария и Миро.

Младият хитрец даде на звездата на фолка 4 коли за по-малко от 2 години – първата беше джип „ Мерцедес ”, по-късно „ Бентли ”, след това „ Ферари ”, а последната „ Ламборгини ”.

„ Ламборгини Урус ” е най-мощният и бърз джип в света, с цели 650 конски сили. Суперколата форсира от място до 100 км/ч за 3,5 секунди и може да доближи оптималната скорост от 305 км/ч. Сред многочислените екстри на джипа са керамични спирачки, черна тапицерия на тавана в кожа „ Alcantara ”, 360-градусови камери, фабрично затъмнени топло- и шумоизолационни стъкла, озвучаване от влиятелната компания „ Bang & Olufsen ”, седалки с затопляне, надуване, обдухване и разтривки, смарт телефон интеграция, компютърни асистенти за следване на пътната маркировка, за попречване на произшествия, за самопаркиране, за промяна на пътната лента, за различаване на пътни знаци и за дълги светлини.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР