В последно време личният живот на Емануела е мистерия. Откакто

...
В последно време личният живот на Емануела е мистерия. Откакто
Коментари Харесай

Минало ли е Мартин Елвиса? Емануела свали годежния пръстен!

В последно време персоналният живот на Емануела е тайнственост. Откакто пред цяла България от Къщата на "Биг Брадър " възобнови връзката си с юриста Мартин Николов - Елвиса, чалга дивата е станала потайна за протичащото й се в сърдечен проект.

Покрай стоплянето на връзките й с Николов в края на предходната година, върху безименния пръст на Емануела се появи красиво диамантено украшение, което доста наподобяваше годежен пръстен. Не е загадка, че пред април предходната година отраканата певица сама предложи брак на гаджето си по време на свое присъединяване и оттогава чакаше пръстен от него.

Бижуто обаче мистериозно изчезна от ръката на Емануела, видя ПИК по време на присъединяване й в хитовия "Клуб 33 " преди няколко вечери. Това навежда на мисълта, че следващият опит ан сексапилната чалга звезда и Мартин да закрепят връзката си, най-вероятно е бил несполучлив. Още повече, че от началото на годината двамата не са се появявали дружно на обществено място, липсват и техни фотоси от профила на звездата.

Иначе присъединяване на Емануела в Сърцето на Студентски град мина по традиция с доста въодушевление, забава, шлагери и тостове. Зеленооката певица зарадви феновете си и на двете подиуми в двуетажния увеселителен комплекс. Изпълнителката на "Скъпото се заплаща " грееше с 24-каратова усмивка на лицето и както постоянно впечатли с съвършената си форма.

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР